Hollik István azt mondta: az elmúlt napokban kiderült, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje mit gondol valójában a 13. havi nyugdíjról. Márki-Zay Péter ugyanis azt nyilatkozta, hogy egyetértett Bajnai Gordon volt miniszterelnökkel abban, hogy a 13. havi nyugdíjat meg kellett szüntetni, és azt felelős döntésnek nevezte - közölte a kormánypárti politikus. Hozzátette: most Márki-Zay Péter még tovább ment, azt mondta a Covid után, a járvány nehézségei közepette 13. havi nyugdíjat adni az időseknek "böszmeség". "Hollik István szerint azzal, hogy most Márki-Zay Péter ismét megtámadta a 13. havi nyugdíjat, egyértelműen látszik:"ez a baloldal ugyanaz a baloldal, aki kormányzása alatt nem csinált mást csak plusz terhet rakott az emberek, az idősek vállára". Ne engedjük, hogy a baloldal hatalomra kerüljön, hiszen akkor egyértelmű, hogy a rezsicsökkentés mellett a 13. havi nyugdíjat is eltörölné" - szögezte le Hollik István.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Hajatlan, agyatlan! Tizenegy évig, a nagy pörgő gazdaságban miért nem adtátok vissza a 13. havi nyugdíjat? Miért csak pont most váasztás előtt, amikor a gazdaság csődközeli állapotban van a rengeteg elsíbólt pénz miatt? Erre a kérdésre felelj, te gazdád buta alvége!
colibri
Hajatlan, agyatlan! Tizenegy évig, a nagy pörgő gazdaságban miért nem adtátok vissza a 13. havi nyugdíjat? Miért csak pont most váasztás előtt, amikor a gazdaság csődközeli állapotban van a rengeteg elsíbólt pénz miatt? Erre a kérdésre felelj, te gazdád buta alvége!
kissé felnőttem
hollik jobb ha lapit, Márki meg mondjon amit akar lejáratta 2-3 x is már saját magát bár lehet, hogy a média torzit rezsi - sziszi megvette az unió legolcsóbb gázkészletét nekünk, ez kb két gázállarc vagy két gáz öngyujtó ?kösz.
jesz
nem a 13.havi nyugdíjat, henem ezt a két faszt kellene megszüntetni...ezek csak kárt okoznak..bajnai, mint kiderült igencsak szeret élősködni...nem valók ezek semmire.
tudode
Ejnye!
.
Mire lenne képes a baloldal, ha a győzelmi kényszerrel rendelkező VEZÉRHANGYA elvesztené, a minden alkalommal, SS módon megszerzett hatalmát!
.
Ami "csak" a nyuggereket érinti/TETTE, saját orgánumável a politikai szélhámos dorgedELMÉVEL::
.
----- :Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU&t=3s
.
---- 10 évvel ezelőtti hsz-ek
.
@hirvilag ne haragudj, de szó szerint azt mondja, hogy meggyőztük az embereket arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésről egy havi nyugdíjról. És elég jól beszélek angolul. Azt viszont nem értem, hogy miért ilyen rossz a kiejtése, ha Oxfordban tanult.
.
Érdekes, hogy erről a beszédről megemlítés szinten sem foglalkoztak a hírekben. Éljen a "sajtószabadság"! Hogy kapnák be! :
--------
.
Alpári, kocsmainál alig jobb stílus, zagyva, értelmetlen mondanivaló, pökhendi megnyilvánulás.Ennyit tud angolul, vagy ennyire tartja az ország lakosságát, sosem fogom megtudni.
==========
.
Sőt nem igaz amit a szocialisták mondanak:.

------Orbán lesz 14 havi nyugdíj 2006 Eger
www.youtube.com/watch?v=m1AG2NuFvgI
------------------
.
Oszt' a szocialisták hogy kitoltak a nyugerekkel azzal, hogy
.
---- Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
-----------------
.
A 3000 milliárd manyup lóvé elkommunizálásáról nem is szólva, mit is kurutyolt a őfélesegge:
.
---- A miniszterelnök válaszol - magánnyugdíjpénztár
www.youtube.com/watch?v=6A7lo1sEvag&t=52s
-----------------
.
Még mindig nem adtak választ arra a honFOGlaLÓK, hogy
.
----- Hová tűnt a magánnyugdíj-pénztári vagyon?
www.youtube.com/watch?v=WGH3xsmQuTA
--------------
.
A rokkantnyugdíjasok nyugdíját adHATÓVÁ téve!!!
.
Karakter hiányában "csak" ennyi!
.
Erre varrjon minden szerecsenmosdató gombot!
.
Szégyene "ezeknek" a szeretet ünnepén is ünnepet rontani fényezve a honfoglaLÓT!!!
Szalay Miklós
A politika és gazdaság aktualitásainak tömör elemzése. Benne: osztogatás, kamatok, hatósági árak és rezsicsökkentés, Márki-Zay és Novák Katalin, stb…:

egyvilag.hu/index.shtml#PT110_politikagazdasag

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.