A teljes szavazókorú népesség csaknem kétharmada feltételezi Orbánék hatalmon maradását.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: ma, 15:43 ◘ Ha a fidesz nyer a társadalmi elégedetlenség/robbanás magával fogja hozni a demokratikus ellenállást/ forradalmat! EU-s pénzek lezárva, infláció, államadósság, vasárlóerő, forintromlás etc... mind permanensen nő. Nem tartható féken a társadalmi feszültség, csak a totális diktatúra kiépítésével/fenntartásával, és az EU-ból való kilépéssel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: 15?43. Ajánlom, hogy tanulmányozd a történelmet bocika. Ellenforradalom a "fülke forradalom" volt, mint utóbb kiderült. Hiszen a NER maga a megtestesült retrográd multidéző rendszer. A forradalom, az mindig egy előre mutató változást idéz elő. Hiányoztál a hetedikes töri órákon?
simmering73
@KisTehen: Izgulsz, Bimbó? Tavaszig még lesz néhány sorozatorgazmusod, aztán mész a vágóhídra.
simmering73
Elkezdték nyugtatni a húgyagyú fideszrajongókat.
kereső
@Peller Anikó: És a 2018-as eredmények kisértetiesen hasonlitottak jó néhány helyen a 2014-es eredményekre. "néhol" még meg is egyeztek azzal.
Peller Anikó
@kereső: Hevenyészve kellett eredményt kreálni, egy-két óra állt rendelkezésre amíg állt a rendszer, a választási szerver.
kereső
@KisTehen: Mi???Nem te bocika? Dehogynem. Hiszen nálatok az illiberalizmus az "igazi" demokrácia- a démosz meg diktatúra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.