A Fidesz hangzatos Facebook-posztját osztotta meg Szász Jenő, Székelyudvarhely egykori polgármestere, az erdélyi Magyar Polgári Párt  alapító elnöke, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke.

Hadházy Ákos csúnyán megszégyenített egy Fidesszel magyarkodó politikust
Fotó: Facebook/Szász Jenő

A bejegyzés a kormánypárt által kiüresített tartalmú jelszót degradálja tovább:

"Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs."

Hogy mennyire nincs, arra Hadházy Ákos mutatott rá, a független politikus ugyanis nem átallotta odaírni, hogy

"Szász Jenőnek pedig szolgálati Audija van, havi 511 ezer forintért."

Hadházy Ákos csúnyán megszégyenített egy Fidesszel magyarkodó politikust

Mellékelte az erről szóló korábbi leleplező posztját is.

Forrás: Facebook/Szász Jenő, Hadházy Ákos

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Béla333: Amit mi innen nem látunk, hogy támogatásnak álcázva külhonban is megy a politikai és gazdasági befolyás felvásárlása. Orbán a NER határait az országhatáron túlra is tervezte. Még a Simicska kezében lévő hír-tv adta le, hogy például a horvát országi magyaroknak szánt földtámogatásokból nem minden magyar kapott, illetve kapott nem magyar politikus is. De vesznek belőle médiát is amivel támadják az EU-t és minden demokratikus és korrupció ellenes kormányt. Úgy emlékszem Habony Szlovéniában vásárolt be, de Macedóniában is finanszírozta Orbán kormánya a megbukott miniszterelnök médiáját még a bukása után is hirdetéseken keresztül.
Rengeteg alapítványt hozott létre a fidesz, hogy tisztára mossa a mocskos pénzét. De kicsiben is csinálják. Pár éve derült ki, hogy egy fideszes politikusnak külföldön bejegyzett alapítványa van. Az újságírónak persze azt mondta, hogy a gyereke tanulmányainak finanszírozására hozta létre. Nyilván senki nem szokta alapítványon keresztül finanszírozni a gyerekét. Viszont cégek már utalhatnak ennek az alapítványnak és talán még le is írhatják az adójukból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Rizikó: erroraccess_timema, 17:48
Azt el sem tudod képzelni,hogy nincsenek ellenségeid?Mindannyian egyforma emberek vagyunk és remélem mind jót akarunk.Ne legyenek ellenségek,mert valójában nincsenek.
Boldog Új Évet!
Lendkerék
@Nyírfa: Mi soha nem politizáltunk a kintiek támogatása és látogatásaink során. Soha szóba sem került, hogy ki milyen politikai nézeteket vall. Fel sem merült, hogy szóba hozzunk ilyeneket. Nekem kellett volna megkérdeznem, hogy na, ti kire szavaztatok pl. 2018-ban? A fideszre? Akkor csicskák vagytok. Ez elképzelhetetlen szituáció lett volna. De más apropóból nem alakulhatott volna ki poltikai párbeszéd, mert egyszerűen nem fért volna bele a sokéves kapcsolatba. Teljesen vesztes ügy, így hát kénytelen voltam a közösségi viselkedésük alapján kialakítani az álláspontomat és meghozni a személyes döntésemet.
Nyírfa
@Lendkerék: Húszéves bizalmi kapcsolatokba nem fér bele egy őszinte beszélgetés?
Azt mondod, barátságok alakultak ki. Nekem az elmondottak valahogy nem hangzanak életszerűen.
Nyírfa
Mindjárt éjfél, Boldog új évet Mindenkinek!
Istenakinincsen
Boldog új évet!
Ezt ha meghallgatom mindig sirnom kell,olyan jó..:www.youtube.com/watch?v=hhKKvhqSACY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.