A sportoló azzal vádolta meg az apját, hogy az testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt és az édesanyját is.

Megszólalt Szilágyi Liliána apja: nyílt levelet írt a lányánakFotó: Szilágyi Liliána/Facebook

Szilágyi Liliána bejelentése, miszerint az apja kiskora óta bántalmazta, bombaként robbant szerdán a sajtóban. A lány közzétett egy bejegyzést a közösségi oldalaira, néhány sokkoló fotóval kiegészítve, illetve ezzel egyidőben megjelent vele egy interjú is: hosszan vallott a borzalmakról D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal című műsorában. Azóta számtalan oldal foglalkozott a témával, előszedve a sportoló korábbi nyilatkozatait, amelyek így teljesen új fénytörésbe kerültek.

Most pedig megérkezett a válasz is Szilágyi Zoltántól, egy levél formájában, amelyet a lányának címzett, és az origo.hu-hoz juttatott el. A lap ezt változtatások nélkül közölte:

„Kedves Liliána!

Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem. Most, hogy már a húgodat is belekeverted, s mindezt a nagy nyilvánosság előtt, először és utoljára meg kell szólalnom-szintúgy a nyilvánosság előtt. Ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat…ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog.

Aki valóban ismer engem és Téged, az úgyis tudja az igazat. Bármit is állítasz, szilárdan kitartok a hat évvel ezelőtti elhatározásom mellett, azaz bármennyire is tönkre akarsz tenni ezért vagy azért, illetve bármennyire próbálod magadra irányítani a figyelmet: nem támogatlak tovább anyagilag sem Téged, sem édesanyádat, ennek valódi okát pedig mindketten pontosan tudjátok. Minden egyes hamis szavad egy-egy késszúrás a szívembe, de nagykorú vagy és felelős a saját döntéseidért, cselekedeteidért. Azt csak remélni merem, hogy egyszer, amikor majd szembenézel azzal, hogy mit tettél, Te meg tudsz majd bocsátani magadnak. Addig viszont arra kérnélek – amit már korábban is kértem Tőled-, hogy a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad.”

Forrás: origo.hu
Fotó: Szilágyi Liliána/Facebook

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Pfffffffffffff!! Most légy okos domokos!!! Hol az igazság??? Ezt csak ők tudják!!!
Borzasztó lehet így élni. de hogy nagy baj van mindkét félnél az biztos!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@ESCOBAR: na de ha állítasz valamit miért nem tudod megmagyarázni???
ESCOBAR
@Horizont: Kérdőszó!!! A publicisztikai stílusra azonos módon reagáltam... (Ráadásul nem állítottam, hanem kérdeztem...)
Horizont
@ESCOBAR: Oké, oké. Na de ha ilyen eszedbe jutott ha csak kérdés erejéig is, csak gondoltál valamire??? :)) Nekem ez eszembe se jutott!
ESCOBAR
@Horizont: Embernek maradni egy embertelen világban?! Ha egyszer könyvet írok, ez lesz a címe!
Katalina62
@Aki Én: nem engem kérdeztél ugyan, de szerintem sehogy! Egy állítás egy tagadás! Ennyi! Mindkettő igazat mondhat, de hazudhat is! Bizonyítani egyikük sem tudja igazán, a maga állításait! Ez a baj az ilyen esetekkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Halálos baleset történt Békésben
Itthon - 2022. September 27., 07:54
Halálos baleset történt Békésben
Magyar-olasz: változott a kezdőcsapat
Sport - 2022. September 26., 19:56
Magyar-olasz: változott a kezdőcsapat