Novák Előd szerint minden évben szimbolikus jelzés, hogy milyen nemzetiségű Magyarország első szülöttje, hiszen kisebbséggé válhatunk saját hazánkban.

Orbán által megvett romákkal, "cigány-országgal" riogat és uszít a Mi Hazánk

19 évesen szülte negyedik gyermekét:

íme az év első szülöttje, Szelim! Magyarország előre megy, nem hátra: Szelimnek hívják 2022 hazai „elsőszülöttjét”, aki valójában egy 19 éves nő negyedik gyermeke.

- írta bejegyzésében a politikus.

Szerinte a cigányság népességrobbanására már csak a Mi Hazánk Mozgalom figyelmeztet, pedig az eltartók-eltartottak arányának romlásával már nem pusztán a nyugdíjrendszer, hanem az egész államháztartás fenntarthatatlansága fenyeget.

Bőséges gyermekáldást kívánok minden honfitársamnak az új évre!

- tette hozzá.

A párt alelnöke szerint a hazánk legnagyobb problémájával, a katasztrofális demográfiai folyamatokkal nem mer szembenézni a felelőtlen kormány, a cigányságban inkább olcsón megvehető szavazótábort lát, ezért az Orbán-kormányok alatt is tovább nőtt a tizenévesek és az alacsony iskolai végzettségűek körében a termékenység, és ezt abszurd módon nemzeti sikerként tálalják.

Titkosítják, hogy mennyi cigány születik Magyarországon, a Novák Katalin családokért felelős miniszterhez benyújtott, Mikor tudhatjuk meg a cigányság termékenységi rátáját? című képviselői kérdésünkre adott válasz szerint soha nem hajlandók kiadni ilyen adatot, noha a KSH is támogatná a hozzáférést, így csak a Debreceni Egyetem kutatói és egy MTA-munkatárs közös tanulmányára hagyatkozhatunk: 12 év múlva az újszülöttek többsége nem magyar, hanem cigány lesz.

- emelte ki bejegyzésében.

Elmondásuk szerint ezért kongatja meg a vészharangot a Mi Hazánk.

Novák szerint mondhatják azt egyesek, hogy pl. az ukrán, a bolgár vagy a cigány is magyar, de a törvény szerinti 13 nemzetiséget nemcsak népszámláláson kellene külön mérni, de a születésszámukat is, ha érdekel minket a jövő.

Nem az a rasszista, aki tisztán szeretne látni, hanem pl. amely kormányzat bőrszín alapján oszt ki pl. „romaintegrációs” támogatásokat, melyeket a Mi Hazánk megszüntetne.

- fejtette ki Novák Előd a Mi Hazánk alelnöke.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
A Mi Hazánk nagy bánata volt, hogy minden hírüket agyon hallgatja a média! Itt az alkalom olvasni őket és lesz még rá bőven. Már 7%-on állnak és folyamatosan jönnek fel. Amit riogatásnak és uszításnak mondanak, azok a tények és a valóság.
Jelenleg ők az egyetlenek, akik ezeket az igazságokat ki merik mondani. Hamarosan a Parlamentben lesznek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: Akkor egy kérdésem Torgyán is oda sorolodott nálatok? szükitem a kisgazda párt elnökre gondoltam nos a nevét sem hallottad?
telegdilaci
Örvendetes hogy nő a Lakosság szám csak az a baj hogy nem a megfelelő Népesség csoportokban,van a növekedés,hiszen sajnos őket is el kell tartani azoknak az adófizetőknek akik dolgoznak adót járulékot fizetnek!
ómió
@Emmersson71: Akkor, Parizer efftársatok azért azzal villog?
ómió
@kissé felnőttem: A saját pártjukat szétverők az idióták közé sorolódnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.