Összesen 28 tételt rendelt.

Másfél milliós fizetése mellé 700 ezer forintért rendelt fotóeszközöket Csöbör Katalin

Fotó: MTI/Soós Lajos

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú országgyűlési választókerületének, Miskolc egyik egyéni képviselőjének 2020-as vagyonnyilatkozata szerint egy év alatt három különböző prémium márkás objektívet kapott feladatai teljesítéséhez.

Nikonból kettőt; az egyik 118 ezer forintba, a másik 226 ezer forintba került. Ezekhez rádiós vakukioldót és jeladót is rendelt 23 ezer forintért. 

Emellett Csöbör tévét, külső adattárolókat, 100 ezer forintért kávéfőzőt is rendelt, sőt egy 9 ezer forintos vízforralót is kért.

A Magyar Narancs cikke felidézi, hogy Csöbör Katalin 2020-ban öt alkalommal szólalt fel a parlamentben. Beszélt Trianon emlékezetéről, az üzbég textilkereskedelemről, a Soros Györggyel szövetkező brüsszeli kettős mércéről, arról, hogy „a magyar kormánnyal az EU mögött álló láthatatlan erőnek, a hatalmas bankoknak és multicégeknek az a bajuk, hogy nemzeti keretek között akarunk maradni”, valamint az állami projektértékelő jogviszony határozatlanságának biztosításáról a 2021-2027-es ciklusban.

Forrás: mancs.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Medvepapa
Van felelőse aki ezeket jóváhagyta? No, annak meg egy kötelet utalnák ki. Persze használati útmutatóval, hátha nem tudja mit is csináljon vele.
jesz
...eddig még nem hallottam, hogy bármelyik nagyszájú ellenzéki felszólalt volna ez ügyben...attól tartok, hogy mindenkinek van mit takargatni...elvére egyszer élünk...
ugye?

naugye.
simmering73
Ezzel is csöbörből vederbe jutottak a választók.
kissé felnőttem
hát azért ne bántsuk mert egy fogorvosi szék mire összeáll meg egy hozzáértő asszisztens is akad az sem 500 ezer. szar géppel mit lehet tenni ? kell egy fotobox küldöm van egy pajtás is 1959 ben 140 FT volt és ma egy teleobjektiv szinszűrő vaccu . Rátkay vagy rákay FILIPP autóján senki nem hüledezik 48 millios MERCEDES G osztály 7 x ese csupán és szólt valaki ? akkor jó munkához jó szerszám dukál. De menj taxizni 20 éves autóval le is csuknak és éhezni is fogsz. nem dolgozni
ómió
És pont az a "gond" vele - efftársilag - hogy ilyenekről mer beszélni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.