Gajdics Ottó a Vadhajtások nevű oldalon mondta el, hogy szerinte az ellenzéki jelölt nem az ország felemelésének a lehetőségein gondolkodik, nem sikerekben gazdag jövőt vizionál, nem nemzete sorsának a jobbra fordításán töpreng, hanem hitetlenül bámulja a kiszivárogtatott közvélemény-kutatás adatait, és matekozik.

„Öngyűlölő, falhoz verendő gennyláda” – Gajdics és Bayer kéz a kézben támadják Márki-Zayt
Kép: YouTube

Szerinte Márki-Zay azon morfondírozik, megtizedelt-e már őket kellőképpen a Covid-járvány, vagy még mindig túl sokan vannak ahhoz a trágyával etetett, sötétben tartott gombák, hogy ő is labdába rúghasson az áprilisi választáson a moslékkoalíció élén.

Pusztult-e már el elég fideszes ostoba, aki azt se tudta, hol van, vagy nem pusztulnak kellő mértékben? Ez a hazai baloldal miniszterelnök-jelöltjének a legnagyobb problémája.

- fejtette ki a KISZ-titkárként a kommunisták ellen harcoló Gajdics.

Szerinte a politikai handléjában Márki-Zay kevesebb fürdést, melegebb öltözködést javasol a rezsicsökkentés helyett, megszüntetné a 13. havi nyugdíjat és a minimálbért, beengedné az illegális migránsokat, eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. 

Nincs egyetlen épkézláb ötlete, csak a kötekedés, a tagadás, a rombolás, a pusztítás. Ebből is látszik, hogy mondjon magáról bármit, virtigli baloldali ő, nem véletlenül találtak rá az elvtársak.

- mondta el. 

De szerinte mind között a legundorítóbb, ahogyan a vidéki, idősebb választópolgárokról beszél. Ilyenkor mutatja ki igazán a foga fehérét. A politikai értelemben meggondolatlan mondatok között szépen kirajzolódik a globalista, multikulturalizmusban hívő, identitását vesztett, ezért öngyűlölő ember arcéle.

Aztán jött Bayer, aki Németország után, most teljes erőből ment neki kéz a kézben Gajdiccsal a hódmezővásárhelyi politikusnak.

Tökéletesen összefoglalta a lényeget, nem nagyon kell semmitsem hozzá tenni. Talán csak egy kérdés: eddig soha nem volt Magyarországnak olyan miniszterelnöke, aki egy másik ország állampolgára (is) volt. Miért éppen ezzel a képességtelen, pszichopata, liberálnáci, falhoz verendó gennyládával próbálkoznánk elsőként?

- írta meg az oldalnak.

Forrás: Vadhajtások

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Gajdics, Bayer és vadbarmok.
Ezzel be is van határolva az ügy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@namihami: Ezek a köpönyegforgató fosok jobb lenne magukkal foglalkoznának,mindig annak a X@ROS-seggét nyalják akitől a hasznot várják!
Medvepapa
@Rizikó: Emberke ! A XXI. század Magyarországa ahol élünk. És te komolyan cigány hordákról karattyolsz. E gondolatot követve más etnikumokat is ide sorolhatnál. Nos, mi is van a BÉKÉVEL???
tudode
Europemen, ahogy az utánozhatatlan Hofi látta
.
----- Hofi Géza Orbán Viktorról
www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c
--------------
.
Hofinál volt a pont!
Rizikó
@Medvepapa: És mi van a cigányok által elkövetett erőszakkal, számtalan gyilkossággal, uzsorázással és unokázós csalással, amit csak ők követnek el?
És milyen lenne a véleményed, ha a te lányod erőszakolta volna meg egy cigány állat, aki aztán Henit fel is gyújtotta? Ennyire toleráns lennél a gyilkos cigányokkal?
kissé felnőttem
még szerencse hogy kinőttük az ávos korszakot két ilyennel találkozni hát szégyen ám. XXI . századi magyar megnyilvánulás a másik emberről? akkor mit várjunk? visszamegyünk a kőbunkóig? " a kombiné mindent eltakar " a pártkönyv is? ma is? HÁT EZ A GOND EZ A SZÉGYEN ÁM
Pipás
Én minden reggel hasonlót húzok le a toaletten, mint ez a két véglény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.