Magyarország - Hihetetlen szerencse kell ahhoz, hogy a támadásoknak kitett, ízekre szedett rendőrség elfogja a valószínűleg a kis falvak cigánytelepeitől távol élő, Tatárszentgyörgyön is gyilkoló tetteseket - mondta az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő nagy tapasztalatú, elismert kriminalista.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
szerintem uzsora csapat fenyiti a sajat taborat, hiszen a mostani nem fizetok peldak lehetnek a kozeljovoben a tobbi nem fizetonek. Sima cigany bunozes amit a media miatt ekkora csak.
basatu
A politikai szarkeverők által fejfújt ügy,Nyilvánvaló hogy uzsora leszámolásról van szó.
gyulabors
Drága főrumozók!
Osztjátok az eszet az uzsorásokról, de kb. annyit tudtok rólla, amit az egyik kereskedelmi tv leadott Borsodi riport címén.
Nos!
Addig az uzsorások ellen sem lehet tenni, amíg a "rendőrei" behajtók, illetőleg % -ot kapnak.
Ajánlom figyelmetekbe a néhány évvel ezelőtt a Tiszavasvári rendőrkapitányság állományának tevékenységét. A létszámának egyharmada nagyobb gazember volt, mint akik ellen intézkedetek. Egy kis csempész cigi, gázolaj stb Rendőri illetményből fejenként több millió kp, néhány kiló arany ezek lefoglalásra, elkobzásra kerültek. No meg a dunnacihában, a rokonoknál letárolt arany tartalék az ügyvédekhez. És láss csodát... Kint vannak...
furfang
A tévedés jogát fenntartva, én azt a hasonlóságot azért látom a szegény áldozatok között, hogy egyik sem tartozott a putris cigányok közé. Az általánostól eltérően elég jó házakban laktak, holott egyik sem dolgozott. Ilyenkor bennem felvetődik, honnan volt a házra pénz? És akkor már a feltételezésem is valami bűnözéssel hozza össze a dolgot, és valamiféle leszámolással.
gyulabors
Nos, információim szerint 3 éve Szoc - Polból építettették, és az apának volt állása, sőt tovább megyek szakmája, amely történetesen az építőiparral kapcsolatos. A Szoc - Pol összege 2006 óta állandó nézz utánna. Ehhez, még jön a kölcsön amelynek neve Fészekrakó. Láss csodát! kijön az az összeg, amelyből egy 3 szobás, összkomfortos házat fel lehet építeni családi összefogással, régen ezt hívtuk kalákának. A helyi tüzépes segítségével, pedig kereskedelmi szempontok alapján be indítható ez a projekt.
Szóval ennyi a furfangos eszmefuttatásról....
Inkább azon agyaljunk közösen, hogy kik lehetnek ezek az aljas terroristák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.