Az előkerült felvételeken Sztojka Attila nem kevesebbet állít, ha a NER köreihez tartozol, kesztyűs kézzel bánnak veled a belügyben.

„Azt azért nem kell ecsetelnem, hogy mivel a BM-ben vagyok, mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent. Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig” – ezt mondta Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos, a Belügyminisztériumhoz tartozó Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója egy újabb, nyilvánosságra került hangfelvételen, amely a Lungo Drom frakciószövetség ORÖ-s tagjaival tartott decemberi találkozón készült. -írja a Hang.hu.

A romaügyi kormánybiztos állította: aki a család tagja, azt családon belül kezeljük, de kívül ezt senki nem érezheti

Sztojka Attila – Fotó: MTI/Rosta Tibor

A Népszava által megszerzett felvételen arról is beszél Sztojka, hogy 

„Talán ebben a körben azt is elmondhatom, hogy a Fidesz meg fogja nyerni a választást.” – A hangfelvétel alapján közlése helyeslést váltott ki. Sztojka Attila szerint „van egy előnyötök: a Fideszen belül én képvisellek benneteket, ha ti partnerek vagytok”. Fontos szempont az egzisztencia biztosítása és a család megélhetése, „ezért amilyen lehetőségek lesznek, azok elsősorban hozzátok fognak jönni”. „Van egy mondás a BM-en belül, sőt a kormányzaton belül is: aki a család tagja, azt családon belül kezeljük, de kívül ezt senki nem érezheti. Az, hogy megnevelünk valakit, az azt jelenti, hogy azért tesszük, mert számítunk rá és szeretjük. Amíg a család tagja. Ha nem a család tagja, nem tudunk kezeskedni felőle” 

Mint az ismeretes egy korábban kiszivárgott felvételen már hallható volt hogy Sztojka Attila gyakorlatilag megzsarolta az országos roma önkormányzat képviselőit.

Forrás: Hang.hu, Népszava.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"..mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent. Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig”

És nem csak a romákról. Tényleg mindenkiről.
Köszönjük, Pegasus!
Köszönjük, nemzeti inzultáció!
Köszönjük, oltásregisztráció!
Köszönjük, fidesz petíciók!
Köszönjük, Kubatov elvtárs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@nemkati: szerintem is rizikós,még ha lenne is köztetek kerítés!
ez úgy viselkedik mint egy buzeráns migráncs,aki próbálja kihisztizni a nemlétezö jogait!
mit tippelsz a börszínére? -szerinted is van benne némi fekete vagy csak az indiai havas ?
csak úgy....
@csak úgy...: hanvas! nem havas...,mert az már a henrik..
verőce21
@csak húgy...: "hanvas" butavagy Kerti Törpe...!
Nessy
Ezt nem kell bizonygatni, ezt egyre gyakrabban látjuk, halljuk , olvassuk! De ha mégis,és bűnösnek bizonyul azért még a parlamentben a helye kell a bűnösök szavata is kétharmados többséghez!
Néro
Fényes Fenekű Vezéredről mit tudsz te xarkupac ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.