Az előkerült felvételeken Sztojka Attila nem kevesebbet állít, ha a NER köreihez tartozol, kesztyűs kézzel bánnak veled a belügyben.

„Azt azért nem kell ecsetelnem, hogy mivel a BM-ben vagyok, mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent. Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig” – ezt mondta Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos, a Belügyminisztériumhoz tartozó Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatója egy újabb, nyilvánosságra került hangfelvételen, amely a Lungo Drom frakciószövetség ORÖ-s tagjaival tartott decemberi találkozón készült. -írja a Hang.hu.

A romaügyi kormánybiztos állította: aki a család tagja, azt családon belül kezeljük, de kívül ezt senki nem érezheti

Sztojka Attila – Fotó: MTI/Rosta Tibor

A Népszava által megszerzett felvételen arról is beszél Sztojka, hogy 

„Talán ebben a körben azt is elmondhatom, hogy a Fidesz meg fogja nyerni a választást.” – A hangfelvétel alapján közlése helyeslést váltott ki. Sztojka Attila szerint „van egy előnyötök: a Fideszen belül én képvisellek benneteket, ha ti partnerek vagytok”. Fontos szempont az egzisztencia biztosítása és a család megélhetése, „ezért amilyen lehetőségek lesznek, azok elsősorban hozzátok fognak jönni”. „Van egy mondás a BM-en belül, sőt a kormányzaton belül is: aki a család tagja, azt családon belül kezeljük, de kívül ezt senki nem érezheti. Az, hogy megnevelünk valakit, az azt jelenti, hogy azért tesszük, mert számítunk rá és szeretjük. Amíg a család tagja. Ha nem a család tagja, nem tudunk kezeskedni felőle” 

Mint az ismeretes egy korábban kiszivárgott felvételen már hallható volt hogy Sztojka Attila gyakorlatilag megzsarolta az országos roma önkormányzat képviselőit.

Forrás: Hang.hu, Népszava.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"..mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent. Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig”

És nem csak a romákról. Tényleg mindenkiről.
Köszönjük, Pegasus!
Köszönjük, nemzeti inzultáció!
Köszönjük, oltásregisztráció!
Köszönjük, fidesz petíciók!
Köszönjük, Kubatov elvtárs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Remélem aki más mércével mér a belügyminisztériumban attól függően, hogy valaki maffatag vagy nem az, azok a következő kormány elindulásakor számon lesznek kérve.
A Microsoft ügyet is alaposan ki kell vizsgálni, ott is fognak rendőri vezetők csücsülni...
kissé felnőttem
szép és leszarható ez a fajta demokráciának gunyolt formáció orbánostol
Pági
@kissé felnőttem: javasolja ezt a hívő fideszeseknek!
nemkati
"..mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent. Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig”

És nem csak a romákról. Tényleg mindenkiről.
Köszönjük, Pegasus!
Köszönjük, nemzeti inzultáció!
Köszönjük, oltásregisztráció!
Köszönjük, fidesz petíciók!
Köszönjük, Kubatov elvtárs!
Rizikó
Aki nem a család tagja, az nem rokon.
csak úgy....
ner-es cigánynak még a lopás se tilos, ugye flóri !?
justhpeter
Nem értem mi ezzel a baj ! Sztojka Attila nem cicózik, kimondja amit gondol és világosabban beszél mint a kormány bármely tagja ! Nem kezd el körmönfontnak látszó hazugságokkal etetni, nem titkolódzik. S ha magunkhoz is ősinték akarunk lenni, kimondhatjuk, amit Sztojka elmondott a tesvíreknek, azt mi már 12 éve tudjuk. Csak nem tanultunk belőle ! Sem az úgynevezett "ellenzék", sem a választók.
Macskaszem
@Rizikó: A kormány ne rokoni alapon működjön, mert akkor az egy taliga fos, nem kormány.
Havanagi
@csak úgy...: Hát ez az.Ott ül Farkas Flórián címzetes tolvaj is a parlamentben.Több bűnöző szabadon,elmondhatjuk,hogy a kormány tele van bűnözőkkel.
134.bátor
Ebben az èrtelemben,a " család" szó,a "Keresztapában" jelenik meg,kb 500 alkalommal.
A maffia legfontosabb kifejezèse,az összetartozásra ...
csak úgy....
@Rizikó: shiki,most miért nem mocskos cigányozol egy nagyot? :)
kissé felnőttem
@justhpeter: öszintén nézzük végig a honfoglalást államalapitást beletéve a Turánt is a turult is meg a pilisi erdőt ha tudna mesélni Zács Klárától az utólsó Habsburgig vagy 1919-1945-ig. ki kivel állt szóba kivel nem szövetkezett ki kit ocsárólt mocskolt pocskondiázott Hát egy kézen meg lehetne számolni és igen ez a hozzáállás a ránk jellemző mentalitás - nak sem nevezném és MA éppen a visszamutogatásnál tartunk nem az előrelátást láttatja hanem a sötét ma is várható multunkat egyre fogy a Nemzet és ? megoldás csak szavakból nagyon nem elég, kit a 28-29-es válság vitt el kit a háború
200 ezret 1956 600-800 ezret orbán mert utban voltak neki és " Nyugaton a helyzet változatlan "
nemkati
@csak úgy...: Az ő romájuk az jó roma, családtag, megkap bármit, tehet bármit, lophat csalhat hazudhat. Pláne ha a fideszre szavaz. Ha nem, akkor büdös cigány.
Rizikó
@csak úgy...: Patkány! Neked takarodsz van!
Rizikó
@Macskaszem: Akkor mond meg a cigányoknak, hogy ne rokoni alapon politizáljanak!
csak úgy....
@Rizikó: shikim,patkány az anyád,-persze a te értelmi képességeidet figyelembe véve,ez töled nem is sértés ,inkább erölködés! :)
nemkati
@Rizikó: A fidesznek mindenki rokona, aki rájuk szavaz, akár cigány, akár székely, akár tót, akár kipcsak, akár piréz, vagy bárki. Az ő családjukba tartozik, az egész fidesz rokoni alapon politizál, és nem csak a cigány fideszesek. És ez elvárás minden politikusuktól, romaügyi meg mindenféleügyi kormánybiztosuktól. Inkább te mondd meg a gazdáidnak, hogy ne rokoni alapon politizáljanak!
Rizikó
@nemkati: Gazdád neked van, nem egy nemzeti érzelmű magyarnak! A fajtajelleges politizálás pedig épp azok sajátja, akik a leghangosabban méltatlankodnak, mert kiestek a pixisből!
Rizikó
@csak úgy...: Patkány libsi, takarodsz!
csak úgy....
@nemkati: örülnék ha tudnálak cáfolni!
csak úgy....
@nemkati: 13:37 az idiótákat kihagytad a fölsorolásból,mert @Rizikó: alias shikari abba a tágas csportba tartozik!
nemkati
@Rizikó: Nekem nincs gazdám. Nem imádok fanatikusan politikust és hiszek el minden hazuságot egyiknek se, mint ahogy te ténynek veszel mindent amit a kormány mond, miközben egy szavuk sincs köszönőviszonyban se a valósággal. Ez csak úgy lehet, hogy a gazdáid.
Rizikó
@nemkati: Leszel kedves akkor velem is normális hangnemben beszélni és nem gazdázni! Ellenkező esetben el talállak küldeni abba a patkány alomba, ahonnan származol! Jól esne ebben a hangnemben társalogni? Csak azért, hogy ne legyél agresszív, vagy paraszt! Ha normálisan szólnak hozzád, vagy te megszólítasz valakit, azt emberi stílusban tedd!

Megértetted, vagy még elemezgessem?
nemkati
@csak úgy...: Ezt írtam: "A fidesznek mindenki rokona, aki rájuk szavaz". Ezek közül (vagyis aki rájuk szavaz) akiket felsoroltam, az mind egy fő csoportba tartozik, az idiótákéba.
csak úgy....
@Rizikó: egyre félelmetesebb leszel tibim! :)
nemkati
@Rizikó: Nem olyan a stílusod, hogy megérdemeld, hogy tisztelettel szóljak hozzád. Nálam a "gazdád" nem azonos szinten van, mint a "patkány alom".
csak úgy....
@nemkati: kár,hogy ezt az idióták nem ismerik föl,persze ha fölismernék... :)
fergeteg
nemkati ? akkor ki ?
Ja egy agymosott kis feltűnni vágyakozó ...
Zaklatni ugyan szabad e Önt ? Vagy már a férfi fing szaga is zavarja 3 méteres távolságban.
Nem hogy a fenekén az 5 újj.
Rizikó
@nemkati: Nem érdekel a magyarázkodásod! Ha nem tudsz normálisan beszélni, kerülj el. Nem én szóltam hozzád. Legalább az alapvető illemmel lennél tisztában!
nemkati
@Rizikó: Érdekes, te szólhatsz másokhoz, akárhogy szólnak hozzád, nekem meg megtiltod? Dehát nem tilthatod meg!
Rizikó
@nemkati: Mi lenne, ha olvasgatnál a hozzászólásokban? Aki pimaszul, trágárul, személyeskedve szól hozzám, azokat kiosztom úgy hogy a fülük ketté áll!
Mutass csak egy olyan beírásomat, ahol én kezdtem el kötözködni, személyeskedni másokkal!
Természetesen nem hagyom magam és kiosztom, aki nem megfelelő hangnemben ír! Erre nem jöttél még rá magadtól, nagy igazság osztó?

Nem tiltottam meg, hogy szólj hozzám, csak leírtam, hogy amilyen stílusban szólsz hozzám, olyan választ kapsz! Talán gazdázd le a legközelebbi rokonaidat és ne engem, mert ebben a stílusban én nem beszéltem veled!

Megtanulhatnál viselkedni és nem mellébeszélni!
Lepényleső
...ritka enyhe fogalmazás,- miközben rettegjen mindenki más?
Eladott Ország
Tudjuk. Lásd Völner ügy és az összes többit.
nemkati
@Rizikó: " Ellenkező esetben el talállak küldeni abba a patkány alomba, ahonnan származol! " Ezt te írtad nekem nagyon kedvesen. Ezek után sejtem, te milyen alomból származol.
Rizikó
@nemkati: Mondtam, hogy nem tűröm el, ha szemétkednek velem.

Ismétlem! Tanulj meg viselkedni és próbálj meg ember módjára kommunikálni, nem a sértő személyeskedésedet még tetézni.
Viselkedni látom nem tanítottak meg, de akkor most kaptál leckét tőlem!

Még egyszer, mert látom nehéz a felfogásod! Ahogy szólsz, olyan választ kapsz! Gazdázd a rokonaidat, ne engem!
nemkati
@Rizikó: Meséld csak el, nekem, nehéz felfogásúnak, az előző hozzászólásomban mi volt a szemétkedés?
Merthogy te éppen most nehéz felfogásúnak neveztél. Te se várj tőlem cukiskodást ha így beszélsz velem.
Rizikó
@nemkati: Te itt az én gazdámat emlegeted, aztán felhúzod az orrod, mikor visszaszólok neked a pofátlanságod miatt?
Na ez a baj veled és a hasonszőrűekkel, hogy mindig meg kell őket tanítani viselkedni.
Te szólsz hozzám, sértegetsz és amikor visszakapod azt a mocskot, amit rám szórtál, akkor adod az ártatlant!
Nem, kiscsillag, sértő és paraszt voltál úgy, hogy te kezdted! Tanulj meg viselkedni, mert nagyon szépen bemutattad, hogy nem tudsz!
nemkati
@Rizikó: Nahát, nem is gondoltam, hogyha a gazdáidat emlegetem, az így szíven üt téged. Kicsit edzened kéne magad, hogy jobban bírjad a stresszt. Most kezdődik csak a kampány, kapsz te még ennél ütősebbet is. Sőt, már eddig is kaptál elég sokat, nem érdemtelenül. Azokat az ütéseket jól álltad. A "gazdáid" úgy látszik a legdurvább, amit már nem bírsz elviselni. De kitartás!
Rizikó
@nemkati: Szóval még mindig a paraszt személyeskedésed véded, ahelyett hogy elnézést kérnél? Na ilyet tesz gerinctelenül és sunyin aki képtelen viselkedni! Bizony nehéz ebből kitörni, ha valaki ilyen nevelést kap.
Van miért égjen a bőr az arcodon. Kötözködsz, sértegetsz és majd te eldöntöd, nekem mit kell elviselni.
Láthatja mindenki, hogy vitaképtelen, szektáns személyeskedő vagy aki a magatartási szabályokat nem ismeri. Na majd tanítgatlak, ha már magadtól nem tudod mit szabad és mit nem.
Rizikó
@nemkati: Valóban! Bármit! Lehetsz sunyi paraszt, vagy nyitott, udvarias, egyenes. A te döntésed. Aztán ahogy döntöttél, majd olyan válaszokat is kapsz.
Ha sunyin gazdázol, megbeszélhetjük a patkány almot. Ha szépen udvarias leszel, kedves egyenes választ kapsz.e
Ne próbáld meg a saját agressziódat az én hibámnak feltüntetni!
csak úgy....
@nemkati: holnap elmesélheted,akár szemléltetheted is a tanítványaidnak,hogy ma mekkora ökörrel találkoztál,-aki okos bikának képzelte magát! :)
nemkati
@csak úgy...: Jó lenne. :)
De nekem nincsenek tanítványaim. :(
Esetleg ez a gazdátlan lehetne, de az nagy rizikó!
csak úgy....
@Rizikó: shiki, te egy született jaj istenem..
csak úgy....
@nemkati: szerintem is rizikós,még ha lenne is köztetek kerítés!
ez úgy viselkedik mint egy buzeráns migráncs,aki próbálja kihisztizni a nemlétezö jogait!
mit tippelsz a börszínére? -szerinted is van benne némi fekete vagy csak az indiai havas ?
csak úgy....
@csak úgy...: hanvas! nem havas...,mert az már a henrik..
verőce21
@csak húgy...: "hanvas" butavagy Kerti Törpe...!
Nessy
Ezt nem kell bizonygatni, ezt egyre gyakrabban látjuk, halljuk , olvassuk! De ha mégis,és bűnösnek bizonyul azért még a parlamentben a helye kell a bűnösök szavata is kétharmados többséghez!
Néro
Fényes Fenekű Vezéredről mit tudsz te xarkupac ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.