Mint arról beszámoltunk, a legendás zenész a miniszterelnök jelenlétében játszotta el zongorán a "Piros lett a paradicsom..." kezdetű, Fidesz-himnusszá vált nóta dallamát.

Hadházy Ákos is nekiment az Orbánhoz dörgölőző legendás zenésznek
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bár Szakcsi-Lakatos nevét nem írta le, egyértelmű, hogy Hadházy Ákos kire gondolt Facebook-bejegyzésében, amikor úgy fogalmazott:

Olyan időket élünk, amikor a Magyar Kultúra Napján egy zeneszerző jónak találja a pártpropaganda szlogenjét elzenélni egy koncertterem megnyitóján.

Majd azt írta, a Magyar Kultúra Napján inkább egy olyan kiemelkedő zeneszerző fotóját osztja meg, aki soha nem csinált volna ilyet.

A képen Kodály Zoltán és Illyés Gyula beszélget Aczél Györggyel, a Kádár-korszak vezető kultúrpolitikusával és cenzorával. Hadházy szerint velük nem fordult volna elő, hogy lemennek békába.

Forrás: Facebook/Hadházy Ákos

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ahogy egy Aczél György nem ereszkedett volna le egy elqrvult és mára a pénzért dörgölődző díszcigányhoz vagy egy Ákoshoz.
Sok hibáját lehet felsorolni az Aczélnak, de szelektálni, parírozni és a talpnyalást felismerni képes volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Al X
@odst: "almara keresztet?" Ez eredetileg nem kereszt, hanem a koordináta-rendszer tengelyeit ábrázolja +/- 1 között. Az alma sem alma, hanem valami epiciklois, megkeressem a pontos képletét, kéred?
karma1
@Al X: Bizony, az "atkosban" a romaknak nagyon jo soruk volt: ha eleg hangos volt a familia, akkor elobb kapott egy lakast egy roma, mint az ugyanolyan feltetelekkel palyazo feher ember csaladja!
Tudod, ha most egy tisztesseges poiitikus jelentkezne be egy allasra, meg egy diszcigany, mint farkasflori - tutira farkasflori futna be nyeronek! Es mivel a megvezetett, nehezsorsu ciganyok sokan vannak, orban gatlastalanul olelgeti a vezetoiket, mert valoban toluk remelheti azt, hogy raszavaznak majd aprilis 3-an.
Qqberci
@jesz: "megtette, amit megtehetett..."

Nem kellett volna. Nagyobb maradt volna...
verőce21
Lóf@szházy megint jobban tette volna, ha a saját állatfarmján belül marad...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.