A főkapitány szerint ez az eset a szomorú kivétel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
"A meggyilkolt tinédzser (halálát sokan a romák számlájára írják) emlékmenetére többen szúró- vágó eszközökkel érkeztek..."
atv.hu/videotar/2008_nov_eleg_volt_a_roma_eroszakbol_a_kiskunlachazi_polgarmester_szerint.html
Lesz meg itt lincseles :( amiben mindig az artalanok szenvednek.
agit
Valami nagyon megvaltozott a rendori felso vezetesben! Jol emlekszem a vecsesi rendor gyilkossagra. Az akkori fokapitany parancsba adta,hogy amig nem lesznek meg az elkovetok nincs szabadnap,csak pihenonap. Senki nem agalt ellene,becsuletbeli ugynek tekintette mindenki,de a hozza hasonlo hordereju ugyeket is.
Mara a hozzaertoket elzavartak a hierarchia miatt. Sok teljesen dilettans rendori vezeto elvezi az uvegpalotan beluli klimas irodat.Jo zsaruk kellenenek,a tapasztalatukkal!!! Papa,Doszpot....es sok hozzajuk hasonlo,akiknek a verukben volt a rendori munka. Sajnos a sok szemetet,akik a III/III ht allomanyabol meg aktivak,nem szorjak ki. Pedig toluk kellene megvalni elso sorban,ok a testulet szegyenei!
basatu
Türelem, a kormány józsda már dolgozik az ügyön.
Helmeczi Krisztián
Én csak azt nem értem, hogy eredetileg azért nem volt nyomravezetői díj, mert a rendőrség azt mondta, hogy tudják kik a tettesek. Akkor ez most, hogy is van? Hirtelen kivásárolta magát a bűnös?
Helmeczi Krisztián
Amúgy meg ismét hadakoznak a számokkal.
Tudtommal 12 millió forint a nyomravezetői díj
10 milliót a rendőrség 1 millió forintot a polgármester egyet pedig az a (cigány) pasi ajánlott fel akinek ,,megvádolták" (még mindig azt feltételezik, hogy ők voltak) a gyerekeit, hogy ők követték el a gyilkosságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.