Ahogy arról már mi is beszámoltunk, döntött a Fidesz országos választmánya az egyéni körzetekben induló kormánypárti jelöltekről. A körzetek mintegy 25 százalékában van változás, többségében Budapesten és Pest megyében. Aki négy éve kikapott, vagy csak szűken nyert, az nem kapott újra lehetőséget, így mutatva erőt és magabiztosságot.

Beveti a csodafegyvert a Fidesz – Kész a mesterterv Budapest meghódítására?

A 106 körzetből 25-ben van változás a négy évvel ezelőtti indulókhoz képest. Ennek több mint a fele budapesti és Pest megyei körzet.

Csak a fővárosban a 18 választókerületből 11-ben próbálkozhat új jelölt a 2018-ashoz képest.

Vidéken is szinte csak azokban a körzetekben cseréltek a kormánypártok jelöltet, ahol négy éve vagy ellenzéki győzelem, vagy szoros fideszes siker született. Van viszont hét olyan megye, ahol minden körzetben ugyanazok indulnak, mint az előző választásokon.

Budapesten a 18 körzetből 11-ben lesz új induló.

Olyan országosan ismert politikusok nem indulnak újra egyéniben, mint Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Varga Mihály Pénzügyminiszter, vagy éppen Kocsis Máté frakcióvezető.

Az új jelöltek között van az V. kerületben Böröcz László, a XI. kerületben Simicskó István, a XII. kerületben Fürjes Balázs, a VIII.-IX. kerületben Sára Botond, a III. kerületben Bús Balázs, vagy a IV. kerületben Wintermantel Zsolt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez a Propeller meghülyült. Ez miben csodafegyver?? Mi az, hogy beveszik a fővárost?? Ezzel?? Ezekkel?? Budapesten? Hát ahhoz előbb kell felkelni ficsúrok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@kissé felnőttem: Csak nem te is indulsz, bolsiék gyagyása!? Ha a rángatózó elmebajod mellé még snájdig is vagy, akkor, neked Pest a "befutóterep"! Ott az olyat keresik, mint te: akinek az IQ-ja 130, de mínuszban!
verőce21
Nem "különös", hogy CSeKK, Berg-ügynök és Makiverem is Kanadában voltak, onnan jöttek...?!
kissé felnőttem
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: te a nyolcal mit akarsz? meg még + hiv virussal majomembert nem alkalmaznak
ómió
@kissé felnőttem: Szóval, mégse indulsz, bolsiék gyagyása!? A rángatózásodból, vagy az idiotizmusodból nem kérnek az efftársaid? Pedig ez utóbbiból még Maki efftársadat is vernéd!
CsipkeRózsa
A kanadai élet nem ügynökséget jelent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.