A pár nappal ezelőtt megrendezett Orbán-Putyin találkozó után az egész ország megdöbbent azon, hogy milyen hosszú asztalnál foglaltak helyet a tárgyaló felek. Orbán azzal magyarázta a több méteres asztalt, hogy„az orosz elnökre vigyáznak, az mégse Magyarország”, illetve „Oroszországban azért nagy a tét, az egy nagy katonai hatalom”. De most újabb felvételek láttak napvilágot, amelyek alapján kijelenthető: Putyin csak Orbánt alázta meg a focikapu méretű asztallal, másokat sokkal közelebb engedett magához. A 444 több képet is összegyűjtött az elmúlt hetekből, amelyek moszkvai hivatalos látogatásokat örökítenek meg, és mindegyiken sokkal közelebb engedte magához a vendéget Putyin. Orbánnal nem is készült olyan fotó, amin kezet fognának, míg másokkal ezt is megejtette. Mielőtt fogadta volna Orbánt, állami kitüntetéseket osztott ki, kézfogással, közös fotóra összeállással, koccintásokkal. Ezzel szemben Orbánnal a terem egy-egy végébe állva, a poharukat a magasba emelve „koccintottak.”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Egyik volt ismerősöm mondta egy másik emberről ez olyan hülye, hogy kezet sem lehet vele fogni, mert elkapja a hülyeséget tőle.
No ugyan ez van mini putyinnal is.
tudode
A testbeszéd is beszéd!
.
Látható a videó végén az, hogy valami miatt nagyon felhúzta az ikertesót valamivel, vagy összességében Putyin, mivel a sajtótájékoztató végén úgy hagyta ott a tárgyalófelét mint eb a szahatár:
.
---- Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtótájékoztatója
www.youtube.com/watch?v=zIUrvgVGcQI&t=861s
------------------------
.
Pasli domoj!
Yoda69
O1G egy bukott ember a világban, mar csak idehaza kell megbuknia. Áprilisban erre is sor kerul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.