A Fidesz ifjúsági szervezete pont ugyanazokat a paneleket használja, mint anyapártja, ha a baloldalról van szó.

Tisztújítást, majd alakuló ülést tartott a Fidelitas országos választmánya a hétvégén Győrben.

Tisztújítást tartott a Fidelitas, majd rettegtek kicsit a baloldaltól

Fotó: Facebook/Fidelitas

A Fidesz ifjúsági szervezete az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: a küldöttek újraválasztották Fekete Dávidot a választmány elnökének. Alelnöknek megválasztották Ésik Árpádot, Hojnyák Dávidot, Kozári Kristófot, Kupcsok Pétert és Papp-Riebel Zsófiát.

A választásra felkészülés jegyében Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke mellett Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP), Győr polgármestere és Simon Róbert fideszes országgyűlési képviselő is köszöntötte a megjelenteket, a hétvége zárásaként pedig Kocsis Mátéval, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjével beszélgettek a résztvevők – tudatták.

Úgy fogalmaztak, hogy "a 2022-es országgyűlési választáson két világ áll egymással szemben: az idegen érdekeket szolgáló globalista baloldal és a polgári-nemzeti oldal patriótái". A választás tétje – emelték ki – , hogy visszatér-e a Gyurcsány-korszak vagy a magyar emberek a jövőt választják.

"2010-ben mi, magyarok, kezünkbe vettük a sorsunkat és a baloldali kormányzás kudarcai, rombolása után az elmúlt 100 év legsikeresebb évtizedét tudhatjuk magunk mögött. Ez mindannyiunk közös sikere" – áll a közleményben.

Hozzátették: ezt a sikert meg kell védeni azoktól, akik eltörölnék a rezsicsökkentést, ismét üzletet csinálnának az egészségügyből, kórházakat zárnának be, elvennék a fiatalok jövedelemadó-mentességét, eltörölnék a családtámogatásokat, adókat emelnének és beengednék az országba a migránsokat.

Közép-Európa legnagyobb politikai ifjúsági szervezete, a Fidelitas a választási felkészülést befejezte és készen áll arra, hogy megvédje a közösen elért eredményeket – olvasható a közleményben, amely azzal zárul: "Magyarország előre megy, nem hátra!"

Forrás: mti.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát az alapján amit eddig akcióztak a facebookon kétségtelen, hogy nagyon szorgalmas ám de annál aluledukáltabb társaságról van szó. Amolyan Kósa Lala szintet ütnek meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: :) Te vár viccesen hülye vagy, de tényleg :)
ómió
@Aki Én: Nálatok? Ott az elmeosztályi "vicc" szerint? Kár, hogy te de facto vagy idióta!
Aki Én
@ómió: Nem kérdeztem, mondtam, te elmebeteg csicska.
ómió
@Aki Én: Meg még elmebeteg csicskát is láttál a tükörben ott a vigyorgóban? És mondtad neki, hogy hülye vagy? Végre, valami korrekt is kitelt tőled!
CsipkeRózsa
@human: Tartaniuk kell a megszokott fidesz-színvonalat, hiszen ott fognak kikötni.
surdilloFUJT
A jelenlegi fidess ""törzs ""is egy nagy rakás fekália és hányás,hát ezek a hugyosmátéval,meg a behugyozott--kamerák előtt tette----"ifjúval" vetekednek a friss tehénylepénnyel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.