Tettenérés esete lett foganatosítva Rajmunddal és Adriánnal szemben, akiknél zálogjegyet és ékszereket is találták – még vizsgálják, hogy ezek is összeköthetők-e más bűncselekményekkel –, valamint Rajmundnál némi kábszergyanús anyag is lapult.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint február 4-én nem sokkal 4 óra előtt riasztották az újpesti rendőröket azzal, hogy a Homoktövis utcában lakásbetörés történt. 

Lopni sem volt ideje a betörőknek, olyan hamar kiértek a rendőrök Újpesten

Fotó: Illusztráció/police.hu

A rendőrök néhány percen belül kiértek a helyszínre, ahol sikerült tetten érni és elfogni a bűncselekménnyel gyanúsítható 21 éves B. Rajmundot és a 17 éves B. Adriánt. 

A közlemény szerint a betörőpáros egy lakás erkélyajtaját kitörték, majd bejutottak és több helyiséget is átkutattak, ám a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően ellopni már nem tudtak semmit sem.

"A 21 éves férfinél a rendőrök kis mennyiségű kábítószergyanús anyagokat találtak, melyeket a nyomozás során szakértő vizsgál. A 17 éves B. Adriántól egy zálogjegy került elő, melyet február 1-jén egy közel 130 ezer forint értékű arany ékszerről állítottak ki; ezenkívül mindkettejüknél voltak különféle ékszerek – órák, gyűrű és karkötő. A nyomozás során vizsgálják, hogy az arany ékszerek bűncselekmények elkövetéséből származnak-e.

A IV. kerületi rendőrök a két férfit lopás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként; B. Rajmundot​ őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására"

- olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Lopni sem volt ideje a betörőknek, olyan hamar kiértek a rendőrök Újpesten"

Gyanús!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.