A Bloomberg történelmi eseményről számol be írásában Sergio Chapa. Mint írja, most először fordul elő, hogy a tartályhajók mind a hét amerikai cseppfolyósított földgáz exportterminálnál egyszerre dokkolnak vagy rakodnak. Szombaton minden eddiginél több, 13,3 milliárd köbláb földgáz érkezett a terminálokhoz. A berakodott hajók nagy része Európába tart, és a most vízen lévő amerikai mintegy 60...

Forrás: itthonrolhaza.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@KisTehen: 11:13

Putyin számára itt a lehetőség, hogy keresztbe tegyen az amerikai gázexportnak. Adjon több és olcsóbb gázt mint az USA és máris okafogyottá válik az egész cirkuszt. Ám lehet, hogy mégsem erről szól a történet ? ... de nem ám !
Sziszifusz
@KisTehen: 11:29

Akkor Putyin " fogja ki a kocsiból a lovakat" és adja a gázt jó olcsón.
Az USA pedig tartsa meg magának a gézkészleteit.
Nem ez a lényeg.
Putyin rafinált, nagy játékos, aki több okból is kényszerhelyzetben van.
Ebben a kérdésben meglepő dolgok történhetnek.
verőce21
Az oroszok nem akarnak elfoglalni egész országokat, mint azt jelenleg az EU és a NATO, valamint USA teszi/tenné...! Csak nem akarnak közvetlen a határaik mellett NATO katonákat látni...!

Az oroszok, egy semleges zónát szeretnének kialakítani csak a határaik mentén...
Sziszifusz
@verőce21: 11:39
A "semleges" zóna azt jelentené, hogy Ukrajna vezetése Putyinbarát lenne, még akkor is ha... !!
Németh István
@Sziszifusz: Nagy tévedésben vagy+ szíveskedj egy picit, DE és csak egy picit periférikusabban gondolkozni! A gáznak megvan a világpiaci ára! Az oroszok azon akarják csurgatni! ÉS EZ ÍGY IS VAN RENDJÉN! Az usa azon az áron adja, minta világpiaci ár, csak felszámolja a szállítási, expediálási költségeket! Ami viszont kéne az usa-nato-eu moslékoknak, hogy bevonulva az orosz területre vidáman garázdálkodhassanak! pontosabban a korábbi francia, német terület foglalási mániájukat érvényesíteni akarják! A franciáknak Afrikában lassan befellegzik, új területek kellenének a francia gazdaság megerősítésére, az idegenlégiójukat szeretnék hasznosítani! Lehetne még sorolni! a lényeg irigylik az orosz föld gazdagságát és az helyett, hogy az eu taktikát váltóztatna és behívná az európai szövetségbe az oroszokat >> menten más lenne a helyzet! Csakhogy az a gazdasági, hadi, népességbeli, stb. fölény ami az orosz föld adottsága és ami adja a birodalom tekintélyét nagyon útban van! A háború indítása idegen földrészen meg usa sajátosság egészen addig amíg nem kapnak néhány pofont az usa féltekére! Fognak kapni! TÖBB OLDALRÓL IS!!!
verőce21
@Sziszifusz: (12:11) Nem, nem azt jelentené!
Kelet-Ukrajna a Dnyeperig, mint új ország, semleges terület lenne...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.