Dr. Rusvai Miklós szerint májusra kialakulhat a széles körű immunitás, mert addigra az omikron a lakosság 90 százalékát megfertőzi – írja a metropol.hu.

Rusvai: a teljes lakosság elkaphatja az omikront
Címlapkép: RTL

Ezt a virológus a napi koronavírusos esetek alapján kalkulálta ki.

Véleménye szerint májusig nagyon kevés lesz a súlyos beteg, és a halottak száma sem éri el a korábbi becslések szintjét.

Arra számítok, hogy egyre alacsonyabb esetszámmal, de májusig kitart majd a vírus, itt marad velünk. A lakosság és a média is egyre kevésbé foglalkozik vele, ám ami fontos, hogy az egészségügyben sem fog gondot okozni. Látható az is, hogy az európai országok túlnyomó többsége is lazít. Várható, hogy a még érvényben levő korlátozó intézkedéseket is feloldják majd Európában, nyilván nálunk is ez történik majd

- fogalmazott az egészségügyi szakember.

Forrás: Metropol.hu
Címlapkép: RTLKlub

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@jesz: Nem foglalkoznak vele, mert nem akarnak foglalkozni. Elintézik azzal mint az önjelölt virológusok, hogy ez csak egy nátha. Érdekes, mert nátha miatt ritkán kerül valaki kórházba, lélegeztetőre, és nem esik vissza 1 hónapon belül kétszer-háromszor, és lehetne még sorolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: ki potyautas?...idióta...századát nem fizetted be annak,amit igénybe vettetek, csak mióta beszélgetünk..te állandóan az orvost zaklatod, képzelem hogy utál téged..
division
@Pálinkás Pál: Tudod is te mennyit fizettem én már be, meg hogy milyen kapcsolatban vagyok a saját házi orvosommal. Amúgy meg ha komolyabb baja van valakinek a családban, akkor irány a magán, kisebb dolgok esetében meg a házi doki. Aki nem dolgozik, az potyázik, meg aki úgy próbálja megúszni a vírust, hogy saját magát kivonja az oltások alól, hátha a többiek megoldják helyette mondjuk a nyájimmunitás elérésével.
Pálinkás Pál
@division: ezt már túltárgyaltuk..immunis vagyok..nem kell " nyáj " nekem...kis tüsszögéssel átmegy rajtam..
division
@Pálinkás Pál: Nincs olyan hogy mindenre immunis valaki, ezt csak gondolja magáról addig az ember, amíg nem kapja el, mondjuk mert a 4 fal között él. Jön egy olyan variáns, amivel nem tud a szervezet önmagában mit kezdeni, és akkor kész.
Pálinkás Pál
@division: te figyu...senki nem volt beteg akit ismerek és oltatlan..bezzeg az a pár hülye, aki valami miatt felvette, állandóan siránkozik...hazabacca az immunrendszeretek ez a kísérleti szar, de a ti dolgotok..még pár oltás, azt kórházba lesztek a nátha miatt is...
division
@Pálinkás Pál: Nem sok embert ismerhetsz, de mindegy is. Kísérleti szar...reménytelen vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.