Varga Judit ízig-vérig sport-csaj, nem adja fel egykönnyen, ha rácuppan valamire. Jelen esetben azt vette a fejébe, hogy nem csak rengeteget dekázik 100-on és hegedűvirtuóz, meg kosarazásban sem kutyaütő és persze miniszterkedni is "leg... " tud, de bizonyítandó, hogy a zongorát is neki találták ki, klimpírozik ezerrel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ha már szövegértése nincs ítéletileg a gazságügyinek akkor nótázik. Ennyik a Fityma vászoncselédek.
Sámannus
Ez má tényleg sokkal jobb mint a miniszterkedés, és zongorát is nehezebb ellopni gondolom . Még a melléütések is egészen nüansznyiak, igazi Monti csárdás a pedofil törvénykezéshez képest. Mehetne már egy oboa előadásra is ezekkel a kiváló képességekkel.
Klubtag
Kulturális szempontból a legrosszabb fajta, semmit sem művel igazán tisztességesen, de úgy tesz, mintha ezek a produkciók valamiféle "sokoldalúság", "műveltség" bizonyítékai lennének. Nincs ez nála másként szakmailag sem. Ezek az un. "félkész"
humaniták...nem szakemberek, csak "káderek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.