Kárász Róbert egyelőre nem árulta el, hogy beválogatták-e már a Fidesz-propaganda beszélő fejei közé... Kerestük Kárászt telefonon és emailen is, de nem reagált, ahogy az ATV sem. Pedig szerettük volna megtudni, hogy Kárász is jelentkezett-e a Megafon képzésére, vagy hogy tényleg lesz-e A Kárász oszt Facebook-oldal, mert nem úgy tűnt, mint aki riporterként vett részt a rendezvényen. Kárásznak egyébként 10 ezres Facebook-oldala van, de eddig nem használta olyasmi propagandára, amiért a Megafonban pénzt adnak... A műsorvezetőnek voltak korábban is elég érdekes megnyilvánulásai, például amikor megvédte a bevándorlásellenes népszavazás kérdéseit, vagy amikor rohamos tempóban fejlődő magyar egészségügyet vizionált,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Soha nem volt rokonszenves, most legalább igazolódott , hogy jól éreztem vele kapcsolatban.

@sgl: Az ATV mér régen kikerült a csatornalistámról. Míg volt Olga, az első helyet kapta meg, aztán Rónai Egon egy-egy műsora miatt még megtartottam, de hátrébb soroltam, végül kiraktam.
justhpeter
Kárász csak a saját munkahelyéhez igazodik. Főnöke egy Orbán által "bevett" egyház vezetője. Mint Tv pedig átalakult a reklám-érdekeltségű Tv-k sorába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.