A pontos számítás így néz ki. Tankolsz 40 litert 480 forintért, fizetsz 19. 200 forintot. Ebből az állam bevétele: 40 liter x 226,19 = 9. 047,60 forint. Az üzemanyag beszerzési ára: 40 liter x 253,81 = 10. 127,20 forint. A benzinkútnak marad bruttó 25,20 forintja egy tank benzinen! A kutasoknak ebből kellene kifizetni a bér és rezsi költségeke.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Nem számít ebben az országban senki meg semmi csak a saját lábon álló gyerekek meg a szomszéd. alja tróger emberek ezek a Fitymák meg az is aki támogatja őket.
division
@Néro: Nem csak azok szavaztak a Fideszre eddig sem akik alja tróger emberek lettek volna, de gondolom magyarázhatná ezt neked az értelmesebb réteg is napestig.
kereső
@division: Azt kell mondjam, hogy az aki nem tartozik az előbbi kategóriába, azaz nem haszonhúzó a NER-ből, az csupán csak ostoba.
division
@kereső: Világos, innentől elkönyvelem magam akkor ostobának, mivel a rendszerváltás óta folyamatosan rájuk szavaztam. Ugyan aki ismer, az inkább zseninek tart mint ostobának, na de legyen.
Néro
@division: Én is magyarázhatnám. De az értelmesebb rétegnek minek hiszen értelmesebb. Ha meg mégsem az akkor főleg minek. Napestig meg nem fárasztanám magam vele. Ha ' értelmes' és úgy gondolja , hogy ez a trágyadomb amit a Fidesz Országnak titulál támogatni való bármiért is akkor még aljább és trógerebb mint a Fidesz mert maga elé tolja , hogy őket szidják.
Bár ezt hiába magyaráznám az értelmesebb rétegnek napestig. Nem kell mentségeket keresni az un. értelmesebb rétegnek arra miért jó is az ami xar vagy miért is nem aljas az aljas vagy tolvaj a tolvaj és mi az az ok amiért támogatandó.
Nincs ilyen ok.
Akár értelmes akár nem.
division
@Néro: Mit szólsz ahhoz, hogy sosem foglalkoztam az éppen regnáló kormányokkal, hanem végeztem a dolgomat? Aki állandóan a kormányokra fog mindent, annak teljesen mindegy, ki van éppen hatalmon, ennyire képes, kész. Most a víruskezelés miatt én sem vagyok túl jóban a Fidesszel, sőt dühös is vagyok rájuk, pont mint a választások előtti osztogatás, árbefagyasztások miatt, de ezek még mindig nem győztek meg arról száz százalékban, hogy Márky vagy Dobrev jobb lenne. Persze úgy is fogalmazhatnék, nekem mindegy ki fog nyerni, az én életem a saját kezemben marad, mint eddig bármikor.
Néro
@division: Na. Haladunk. 35 éve a saját kenyeremet eszem nem kértem egyik kormánytól se semmit. Nem fogok a 'kormányokra' semmit én se. De ezt az aljas mindennapi agymosást tolvajlást cinizmust nem tudom miért kéne elviselni egy kormánytól. 12 éve háború van minden nap. Elég volt. Csak úgy mondanám az a kormány a jó amelyikről azt se tudom , hogy van. Hagy élni , nyugodtan. Nem pofázik bele a hálószobámba nem erőlteti rám minden nap valamilyen hagymázas elképzelést ... Nyugalmat szeretnék már végre Fitymáktól meg nem lesz. Eddig se volt eztán sem lesz.
kereső
@kereső: Attól, hogy a szakmádban "zseninek" tartanak, még társadalmilag lehetsz ostoba, mint a jelen helyzet mutatja.Vagy azért, mert valójában "nem érdekel" az ország-és igy kényelmes belemeredve az 1989-es állapotba, vagy azért mert nem látod, hogy mivé váltak orbánék, és milyen súlyos erkölcsi károkat IS! okoznak az országnak, és atomjaira hullik ténykedéseik miatt a társadalom.Szándékosan nem irok a gazdaságról- mert a legnagyobb, évtizedekre ható károk az oktatásban, a társadalom erkölcsi normáinak lezüllesztésében keletkeznek.És ostoba vagy, hogy ezt nem látod, és súlyosabb az eseted diplomás léttedre, mint a nyolc osztályos mélyszegény cigányé.Már csak azért is, mert Te tudtál volna tenni ellene,de nem tettél.
kereső
@division: Attól, hogy a szakmádban "zseninek" tartanak, még társadalmilag lehetsz ostoba, mint a jelen helyzet mutatja.Vagy azért, mert valójában "nem érdekel" az ország-és igy kényelmes belemeredve az 1989-es állapotba, vagy azért mert nem látod, hogy mivé váltak orbánék, és milyen súlyos erkölcsi károkat IS! okoznak az országnak, és atomjaira hullik ténykedéseik miatt a társadalom.Szándékosan nem irok a gazdaságról- mert a legnagyobb, évtizedekre ható károk az oktatásban, a társadalom erkölcsi normáinak lezüllesztésében keletkeznek.És ostoba vagy, hogy ezt nem látod, és súlyosabb az eseted diplomás léttedre, mint a nyolc osztályos mélyszegény cigányé.Már csak azért is, mert Te tudtál volna tenni ellene,de nem tettél.

Na most jó helyre a válasz.!!!
division
@kereső: Köszönöm a kioktatást. Amúgy látok én sok mindent oktatás terén (nejem ugye pedagógus), víruskezelés terén az utóbbi pár évben, és nem is tetszik nagyon sok dolog, de hogy hova teszem áprilisban az X - emet, azt még most sem tudom biztosra.
kereső
@division: Nem kioktatásnak szántam. Csak éppen nem tudom hova tenni, hogy ennyi gazemberség után még mindig "csak a fideSS". Mert nem csak lopnak, tönkre teszik az oktatást teljesen, haza vágják az egészségügyet végletesen- de még el is árulják a hazánkat.
division
@kereső: Nincs alternatívám, mert ugye kikre lehetne szavazni rajtuk kívül? Nem tudok senkit, az a baj.
Nessy
Szokás szerint kormányunk megint más kacsójával szedi a csalánt! Ő nem mond le egy fillér bevételről sem, kell a propagandára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.