Azt akarja, hogy mindenkinek saját otthona, földje, kertje és eszközei legyenek.

Facebook-oldalán tett ki saját magától egy idézetet Orbán Viktor miniszterelnök, miután szombaton a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara éves megnyitóján tartott beszédet – erről bővebben itt olvashatnak.

Orbán Viktor azt hirdeti, megvédik a magántulajdont

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) gazdasági évnyitóján a budapesti New York Palotában 2022. február 19-én.

Fotó, címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A fényképen a következő szerepel:

Megvédjük a magántulajdont. 

Azt akarjuk, hogy az embereknek saját otthonuk legyen, saját megtakarításuk legyen, saját földjük legyen, saját kertjük legyen, saját eszközeik legyenek.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A manyupnál már tapasztalták az emberek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
az elméje akkora mint egy öt -nyolc grammos madáré megeszi a saját házát reggel este meg visszaöklendezi vagy hogy gondolja megvédi magának is 51 rendőr kell percenként akkor max összelophatják a másét mint eddig várakat lakásokat egyéb föld ingatlanokat ja a müvelése az majd, de ki a majd ? aki már 6 éve Angliában él ? az már tesz nagyivben rá. csak az osztrák gazdák is most zugolodnak amit itt elvettek 3-4 évvel ezelőtt mára lett unios végzés? és visszaállitás meg végkieelégités is ... hoppá vitya hoppá ...
kissé felnőttem
VOLT A CÉLODRA 10-12 ÉV MÉGSEM TETTÉL SEMMIT AKKOR itt most kinek és minek hazudozol?kell a bársonyszék? lesz stoki a vaságyad mellett ? nem lesz komfortos.de a tiéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.