Keresztes László Lóránt pécsi országgyűlési képviselő, az LMP volt társelnöke, jelenleg frakcióvezetője úgy látja, a Fidesz-kormányok 12 éves ténykedésének Pécs és Baranya minden szempontból a vesztese volt.

Az LMP szerint kizárólag kormányváltással érhető el, hogy ne épüljön atomtemető Pécs mellett – mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője vasárnap, a Facebookon is közvetített sajtótájékoztatón.

LMP: csakis a kormányváltással érhető el, hogy ne épüljön atomtemető Pécs mellett

Keresztes László Lóránt pécsi országgyűlési képviselő és Kóbor József, a párt pécsi önkormányzati képviselője a pécsi vásárban tartott sajtótájékoztatón 2022. február 20-án.

Fotó: Facebook/Dr. Keresztes László Lóránt/videórészlet

Keresztes László Lóránt emlékeztetett, a kormány egy nukleáris hulladéklerakót, atomtemetőt akar építeni Pécs nyugati határától néhány kilométerre, amivel – tette hozzá – a helyi lakosság nem ért egyet.

Kiemelte, sehol a világon nem helyeztek el kiégett fűtőelemeket olyan közel egy nagyváros agglomerációjához, mint ahogy azt a kabinet tervezi Baranyában.

Az LMP frakcióvezetője úgy vélekedett, hogy az elmúlt 12 év kormányzásának Pécs és Baranya megye minden szempontból a vesztese volt, mivel – mint mondta – a kabinet segítség helyett csak megszorításokkal, elvonásokkal sújtotta a térséget.

Forrás: mti.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Barmok. Én Felcsútra tenném, egyenesen Orbán háza alá, ahonnan soha többé nem tehetné ki a lábát.
Jó, vicc, még ha rossz is. Hogy mit érdemel ez a kormány? Hágát.
jesz
már annyit feccöltek bele, hogy nincs visszaút. ..a másik, hogy se szélkerékpark, sem nagyobb napelempark nincs...ezek egyike sem folyamatos üzemű. A Mátrai szénerőművet pedig csak Paks II tudja kiváltani.
ómió
Ja! Efftársilag áram se kell, maximum tízszeres áron! Náluk a "haladás" mindig szellemi leépüléssel párhuzamosan "halad"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.