Az orosz-ukrán háború alighanem a világtörténelem legszélesebb körben dokumentált katonai konfliktusa: percenként kerülnek fel az internetre okostelefonnal felvett videók, képek az összecsapásokról. Ezzel együtt elképesztő mennyiségű dezinformáció és álhír is felkerül a netre; mind az orosz, mind az ukrán fél hihetetlen mennyiségben hazudik, ferdít vagy magyaráz félre dolgokat a konfliktussal kapcsolatosan. Emiatt sajnos valószínűleg még sokáig nem fogunk pontos képet kapni az orosz-ukrán háború eseményeiről.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Na, azt hiszem, hogy nem csak 1-2 hírt, hanem MINDENT kétkedéssel kell fogadni ezzel a háborúval kapcsolatban. Talán itt is az igazság 50 év múlva fog kiderülni.
nemkati
Ami talán biztosnak látszik, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát. Bár... van egy felvétel egy sebesült orosz katona kihallgatásáról, aki azt állította, hogy neki a felettesei azt mondták, Ukrajna támadta meg Oroszországot, és őt Oroszországot megvédeni vezényelték ki. Persze azt láthattuk eddig, hogy az oroszok évek óta mindenfelé támadja az ukránokat, eddig főleg kíbertámadásokkal, de más módon is.
Azt hiszem, az igazság valahol odaát van.
kissé felnőttem
hát jó pár valótlanság látható, igaz ez ma már simán trükközés a technikánal hergelésre megfélemlitésre okot adó hazugság halmazzal.én ezért szoktam megfujni a kását ...
Gazella
Jah és tedd hozzá hogy a narancs média mennyit ferdit ebből az egészből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.