A Reuters azt írja, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök a NATO-országok agresszív kijelentései és „illegitim” szankciói után elrendelte az orosz hadsereg vezetésének, hogy helyezzék készenlétbe a nukleáris elrettentő erőket. „A nyugati országok nemcsak barátságtalan gazdasági lépéseket tesznek hazánkkal szemben, hanem a nagy NATO-országok vezetői is agresszív kijelentéseket tesznek hazánkkal kapcsolatban. Ezért elrendelem, hogy Oroszország elrettentő erőit különleges szolgálati rendszerbe helyezzék át” – mondta az orosz diktátor.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
saját fejére nem hoz baromságot max riogathatja a világot de őkelme sem lesz a tulélők közt ha véget ér a világ a bolygón béka sem marad a maghasadás tesz róla még 50 év elmúltával is hogy kétlábú még madár képében sem maradjon, nem hogy ember mar 5-8 000 méter mélységben amelyikek ott uszkálnak.abból meg nem mostanábal lesz értelmes túlélő
Nessy
Ez az ember már teljesen megzakkant! Ami a tragédia, hogy ilyen fegyver van a kezébe. És miután másnak is van, igaza lesz Nostradamusnak,, pár éven belül sikeresen elpusztítjuk a bolygót saját magunkkal együtt! Nem kell idegen lények támadása, megoldjuk saját magunk!
Qqberci
@KisTehen: Belőled kéne már egy ökörsütést rendezni...
Béla333
Lehet hogy halálos beteg és magával akarja vinni a fél világot...
De hogy nem normális, az biztos!
Csizmás Kond
...ezek addig basztatják putyint amíg ki nem csikarnak egy nukleári církuszt...
Béla333
Nem hiszem, hogy az okozna világvégét, hogy elítélik és megvetik azt, aki rátámad egy szuverén szomszédos országra, nem pedig az, aki semmiféle más véleményt nem tűr el ami nem egyezik a sajátjával és ezért képes megnyomni a gombot!
Egyesek már megint fordítva ülnek a lovon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.