A Demokratikus Koalíció elnök szerint a miniszterelnöknek nem sikerült megfontoltnak maradnia a tegnapi tévéinterjúja során, az ellenzéki politikus pedig konkrét példákat is említ erről szóló Facebook-bejegyzésében.„Például azzal indokolta a fegyverszállítások lehetetlenségét, hogy »azokkal a fegyverekkel esetleg magyar emberekre is lőnek majd, hiszen Kárpátalján magyarok is élnek«. Szegény Orbán, félreértette a helyzetet, azt hitte, az oroszoknak kellene fegyvert adni. Nem, nem azoknak. Az EU a hazájukat védő ukrán népnek ad, akik között sok nemzetiségű állampolgár él, köztük magyarok is. Meg azt is mondta csillagbogaram, hogy azért se adunk fegyvert, mert ami van, az nekünk kell. Tehát ha több lenne, akkor adnánk? Szóval nem elvi, hanem mennyiségi megfontolások vannak. Aztán azzal folytatta a csodaember, hogy a szankciókban nem hisz, de most nem az okoskodás ideje van. Háború van. Most nem okosnak kell lenni, hanem egységesnek - tette hozzá. Tehát szerinte rosszak a most bevezetett...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Viktor egy szellemi toprongy. Nem lenne szabad mikrofon elé engedni.
Néro
Rosszul látod Ferke ! Ezek a vétóinak dicsőséges napjai. Sőt élete végéig arra lesz büszke , hogy miutgrászként majdnem sikerült egy jó kis világháborút összehoznia úgy 2 millió agykárosult Nemzethy Magyar buzdítása közben.
Nyírfa
Viktor egy szellemi toprongy. Nem lenne szabad mikrofon elé engedni.
Nyírfa
Fletó tűpontos logikája mennyire kiemeli Orbán zavarodottságát! Nem kell ide vita, megy a padlómosás!
Nyírfa
@Horizont: Tökéletes!
Az az abszurd "érvelési próbálkozás", hogy juthatott eszébe, hogy NATO-államként nekünk is kellhet a saját fegyverünk? Nem tudja talán, hogy még tagállam vagyunk?
Demens vagy végleg bedilizett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.