A pénzügyi befektetők fedezékbe vonultak az ukrajnai háború miatt. Gyengül a forint, ütik az OTP-t. Az energiaárak emelkedése miatt tovább drágul az élet Magyarországon is, idén kilencszázalékos lehet az infláció. A hazai Sberbank ügyfelei más pénzintézeteknél kezdtek számlát nyitni. Több csatornán gyűrűznek be az Ukrajnában folyó háború következményei a magyar gazdaságba. A forint árfolyama történelmi mélységbe gyengült az euróval szemben. A nap folyamán megközelítette a 380 forintos euróárfolyamot, amire még nem volt példa a közös uniós fizetőeszköz bevezetése óta.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A gecik kezdenek kifektetni. Bennünket is.
Eladott Ország
"Úgyhogy amellett, hogy nem tudom megszokni a háború és a rezsicsökkentés kvázi egy lapon emlegetését, szerintem jól hangzó, demagóg szólamok és hazugságokon alapuló riogatás helyett el kellene kezdeni felnőttként kezelni az embereket, hiszen a háború árát már most is fizetik. Nem kell őket azzal ámítani, hogy ebből a háborúból egyedül mimagyarok fogunk kimaradni, mert nem fogunk. Hogy mást ne említsünk: Matolcsynak például olyan jól sikerült megnyugtatnia a piacot, hogy 382 forintos történelmi mélyponton hasít az euró. Tartok tőle, hogy ebben a súlyos pénzromlásban bizony a piac bizalmatlansága ölt testet a Putyinnak kiszolgáltatott Magyarországgal szemben. Szerintem erről nem a baloldali politikusok nyilatkozatai tehetnek, hanem kizárólag az, aki 12 éve kétharmaddal kormányoz, és aki most sem érzi úgy, hogy valamit itt nagyon elcseszett. Különben meg pávatáncos kettősjáték és népbutítás helyett elő kell venni a vezér tételmondatát: most nem okosnak kell lenni, hanem egységesnek. Putyin elvtárs is egységesen kezdte el csökkenteni az Európa fele irányuló orosz gázszállítást, és egyáltalán nem hatja meg, hogy Szijjártó Péter megtartja a Druzsba-érdemrendet." "Nem okosnak, egységesnek kell lenni". Az elmúlt 12 évben egyiket sem sikerült elérniük. Egy dolgot értek el: Az ország csúnya kárát látja 12 éve, és látja sokáig. Mindenki bajban van, még az éljenzők is, de ők a seggtől nem látják. Nem is fogják látni. Az ilyeneknek nem a segg a fontos, hanem a nyalás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.