Ahogy nő a megdöbbenésem az orosz hadsereg semmivel nem igazolható, gyilkos ukrajnai inváziója miatt – őszintén nem érdekelnek Putyin szempontjai, olyanok Hitlernek is voltak és minden gonosztevőnek vannak –, úgy nő az aggodalmam április 3-a miatt. Amikor az első orosz rakéta becsapódott az első ukrán lakóházba, abban a pillanatban egy ember tizenkét éve, apránként épített hazugságvára omlott össze, a magyar társadalom mégis rezzenetlen, moccanatlan. Lehetséges, hogy felőlünk egy szomszéd országot nyugodtan kiirthatnak, csak a rezsicsökkentés maradjon?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Így így Fityma erkölcs szerint. Sőt most Világosnál kell Röfögniük március 15-én ott le is tehetik a fegyvert az Oroszok elött.
Ha addig nem érnének ide Vityájuk majd megoldja.
Vezér Jelvény már megvan hozzá jó lesz kokárda helyett.
uploads.disquscdn.com/images/651d6a0ae8b308991cb267398c23c3bcbc1bbdb963594ac27d59bf0d70c2cebe.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
orbán mikor volt emberbarát? ö még a magyarjait is csak lesajnálja..
kereső
@Nyírfa: Én azt mondanám, hogy benne van a pakliban. De előtte orbán kilép a natobol, unióból. Azután havaj!!!,. Ja, nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha kiléptünk- putyin védőszárnyai alá veszi Magyarországot, majd úgy dönt, hogy jöhet a következő- mondjuk Szlovákia, vagy a csehek. És menni kell- mint lukasenkának. A sok-sok oroszimádó mit fog szólni??? Mert ez a "jövő" is benéz az ablakunkon.
Havanagi
@Nyírfa: Nem lehet kétséges,mi az elsők között fogunk sorra kerülni.
drrotf
Igen , lehetséges!Ez igen elszomorító helyzet,de a legszomorúbb az , hogy azt az embert jobb vezetőnek tartja a magyarok 61%-a mint azt aki nem tudja ezt a helyzetet elfogadni, aki lát más megoldást is.Nem veszik észre az emberek, hogy ma a politikai vezetőin körében a kalmár szellem uralkodik, mindent az érdek , az üzlet dönt el, és nincsenek örök érvényű kritériumok ami szerint dönteniük kellene a vezetőknek.Az ma már nem követelmény hogy elítéljük egyenesen és azonnal az agresszort, hogy más országok függetlenségének a megsértését úgy vesszük , hogy az az egész emberiség békéje elleni támadás, és a szomszédainknak segítenünk kell, mert ahogy őket megtámadták ,bennünket is támadás érhet, és csak a szövetségekkel vagyunk képesek megvédeni az országunkat, a békét, és ennek fenntartása a legfontosabb feladata egy vezetőnek!
csak úgy....
@kereső: az gáz lenne ha csak gáz lenne...,sokan magukra nyitnák a csapot.
Nyírfa
@kereső: 14.21

De előtte még meglátogatjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.