Ahogy nő a megdöbbenésem az orosz hadsereg semmivel nem igazolható, gyilkos ukrajnai inváziója miatt – őszintén nem érdekelnek Putyin szempontjai, olyanok Hitlernek is voltak és minden gonosztevőnek vannak –, úgy nő az aggodalmam április 3-a miatt. Amikor az első orosz rakéta becsapódott az első ukrán lakóházba, abban a pillanatban egy ember tizenkét éve, apránként épített hazugságvára omlott össze, a magyar társadalom mégis rezzenetlen, moccanatlan. Lehetséges, hogy felőlünk egy szomszéd országot nyugodtan kiirthatnak, csak a rezsicsökkentés maradjon?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Így így Fityma erkölcs szerint. Sőt most Világosnál kell Röfögniük március 15-én ott le is tehetik a fegyvert az Oroszok elött.
Ha addig nem érnének ide Vityájuk majd megoldja.
Vezér Jelvény már megvan hozzá jó lesz kokárda helyett.
uploads.disquscdn.com/images/651d6a0ae8b308991cb267398c23c3bcbc1bbdb963594ac27d59bf0d70c2cebe.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Így így Fityma erkölcs szerint. Sőt most Világosnál kell Röfögniük március 15-én ott le is tehetik a fegyvert az Oroszok elött.
Ha addig nem érnének ide Vityájuk majd megoldja.
Vezér Jelvény már megvan hozzá jó lesz kokárda helyett.
uploads.disquscdn.com/images/651d6a0ae8b308991cb267398c23c3bcbc1bbdb963594ac27d59bf0d70c2cebe.jpg
justhpeter
Bruck Andrásnak köszönöm az írást, minden szava igaz !!!
Gauntlet
az a helyzet, hogy sokan meg lettek véve kilóra, és még csak nem is érzékelik annak (szja, csok, hitelek, kedvezmények, juttatások, stb) és sokan azt hiszik ez ellesz véve tőlük, ha nem jól szavaznak. itt jogállam, demokrácia, stb - másodlagos.
az emberek utazgatni karnak meg házat újítani...
Nyírfa
Igen, lehetséges.
És, amikor mi kerülünk sorra?
csak úgy....
orbán mikor volt emberbarát? ö még a magyarjait is csak lesajnálja..
kereső
@Nyírfa: Én azt mondanám, hogy benne van a pakliban. De előtte orbán kilép a natobol, unióból. Azután havaj!!!,. Ja, nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha kiléptünk- putyin védőszárnyai alá veszi Magyarországot, majd úgy dönt, hogy jöhet a következő- mondjuk Szlovákia, vagy a csehek. És menni kell- mint lukasenkának. A sok-sok oroszimádó mit fog szólni??? Mert ez a "jövő" is benéz az ablakunkon.
Havanagi
@Nyírfa: Nem lehet kétséges,mi az elsők között fogunk sorra kerülni.
drrotf
Igen , lehetséges!Ez igen elszomorító helyzet,de a legszomorúbb az , hogy azt az embert jobb vezetőnek tartja a magyarok 61%-a mint azt aki nem tudja ezt a helyzetet elfogadni, aki lát más megoldást is.Nem veszik észre az emberek, hogy ma a politikai vezetőin körében a kalmár szellem uralkodik, mindent az érdek , az üzlet dönt el, és nincsenek örök érvényű kritériumok ami szerint dönteniük kellene a vezetőknek.Az ma már nem követelmény hogy elítéljük egyenesen és azonnal az agresszort, hogy más országok függetlenségének a megsértését úgy vesszük , hogy az az egész emberiség békéje elleni támadás, és a szomszédainknak segítenünk kell, mert ahogy őket megtámadták ,bennünket is támadás érhet, és csak a szövetségekkel vagyunk képesek megvédeni az országunkat, a békét, és ennek fenntartása a legfontosabb feladata egy vezetőnek!
csak úgy....
@kereső: az gáz lenne ha csak gáz lenne...,sokan magukra nyitnák a csapot.
Nyírfa
@kereső: 14.21

De előtte még meglátogatjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.