Nem csak az orosz, de az ukrán féllel is tartja a kapcsolatot Magyarország - erről beszélt a külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Indexnek. Szijjártó Péter elmondta, ő maga is beszélt Szergej Lavrovval - de hogy miről, azt nem említette meg és a finoman szólva kormányközeli kézbe került portál munkatársa sem firtatta – de jelezte, Magyarországnak továbbra sincsen szüksége külön NATO-erőkre, hogy megvédjük magunkat. Érdekesség, de Orbán Viktor a múlt héten még azt fejtegette, hogy a NATO-ra szükségünk van, mert a magyar kormány teljes védelmet csak az észak-atlanti szövetség kötelékében tud biztosítani a magyarok számára. Péntek reggeli rádiós szereplésén pedig már a kormányfő már azt mondta, hogy aki azt mondja, hogy a NATO megvéd minket, az téved.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Én jobban bíznék a NATO-ban, mint Orbán-Szíjjártó kettősben.
Nyírfa
Volt eligazítás, Petya?
Tudod, hogy már nincs egy hónapod sem? Kormánygép átvizsgálva?
CsipkeRózsa
Én jobban bíznék a NATO-ban, mint Orbán-Szíjjártó kettősben.
Nessy
Drága külügyérünk! Magát és Orbánt valóban nem kell a NATO-nak védeni, mert mindjárt az elején az összes fene nagy harcos úgy eltűnne, mint szürke szamár a ködben!
Nyírfa
@Nessy: Szerintem egy különgép csőre töltve várakozik egy titkos hangárban.
Béla333
Tudjuk Peti! Nektek csak a Putyin seggére van szükségetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.