Bayer Zsolt Kiutasítani címmel emlékezett meg a blogján arról, hogy Ukrajna budapesti nagykövete, Ljubov Nepop pénteken Orbán varázsszavára utalva azt mondta: „Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz.” A Political Capital rendezvényén a nagykövet sírva beszélt arról, hogy a Nyugat nagyon elkésett a szankciókkal, pedig a háború előtt kérte az ukrán kormány, hogy büntessék meg Oroszországot. „Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? Nem az emberi élet a fontos? Van joguk március 15-én ünnepelni azoknak, akiknek a szabadságnál a rezsicsökkentés fontosabb? Kérem, idén csak azok menjenek ki az utcára ünnepelni, akikben van bátorság kiállni a szabadság mellett!” - mondta Nepop. Erre reagálva Bayer, aki idén a Fidesz zárt frakcióülésére is meghívást kapott, azt írta:„Az ukrán nagykövet asszonyt normális esetben 48 órán belül kellene kitiltani Magyarországról, a magyarsághoz intézett ezen szavaiért.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
SZARZSÁK BAJER TÉGED MEG AZ EURÓPAI EMBEREK KÖZÜL KELLENE KITILTANI AZONNAL!!! TE MOCSOK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Március 15, már pár éve nem az 1848-s szabadságharcról, a márciusi ifjakról, hanem az éppen esedékes belpolitikáról, Orbán mint egykor volt fiatal, előadásában..
kereső
Én meg téged szarzsák! Örök időkre- mert csak mérgezitek a levegőt, a lelkeket. Alávaló aljas erkölcs nélküli putyin scheggéből kilógó árulók.
Nessy
@Horizont: Bayer elvtárs minden rendszerben örök, és elv hű! A fenébe, ha az ember nem ismerné sem őt, sem a CÖF vezetőit még elvtárs korukból!
Béla333
Tudjuk! Bayer Zsóóóti és a maffia az Ukrán nagykövetet kitiltaná és az orosz csapatokat meg behívná - ha a hazaáruló mocskokon múlna csak az egész!
De hál'Istennek kis szarkupacok ők ehhez!
csipetke
Bayer csak egy orbán láncos kutyái közül,akik egy-egy simiért,vagy jutifalatért azt ugatják,amit a gazdi kér...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.