Bayer Zsolt Kiutasítani címmel emlékezett meg a blogján arról, hogy Ukrajna budapesti nagykövete, Ljubov Nepop pénteken Orbán varázsszavára utalva azt mondta: „Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz.” A Political Capital rendezvényén a nagykövet sírva beszélt arról, hogy a Nyugat nagyon elkésett a szankciókkal, pedig a háború előtt kérte az ukrán kormány, hogy büntessék meg Oroszországot. „Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? Nem az emberi élet a fontos? Van joguk március 15-én ünnepelni azoknak, akiknek a szabadságnál a rezsicsökkentés fontosabb? Kérem, idén csak azok menjenek ki az utcára ünnepelni, akikben van bátorság kiállni a szabadság mellett!” - mondta Nepop. Erre reagálva Bayer, aki idén a Fidesz zárt frakcióülésére is meghívást kapott, azt írta:„Az ukrán nagykövet asszonyt normális esetben 48 órán belül kellene kitiltani Magyarországról, a magyarsághoz intézett ezen szavaiért.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
SZARZSÁK BAJER TÉGED MEG AZ EURÓPAI EMBEREK KÖZÜL KELLENE KITILTANI AZONNAL!!! TE MOCSOK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Nagyon engedékeny Bayer! Magam azonnal kirúgnám a ribancot!
dr. prédikátor
SZARZSÁK BAJER TÉGED MEG AZ EURÓPAI EMBEREK KÖZÜL KELLENE KITILTANI AZONNAL!!! TE MOCSOK!!!
Gyurka80
Teljesen igaza van Zsoltinak én már tegnap írtam kitiltani a nagykövetasszonyt , neki nem ez a dolga!
Gazella
Az orosz nyelvhez tartozó népek nem kifejezetten síros tipusuak...
Nessy
Március 15, már pár éve nem az 1848-s szabadságharcról, a márciusi ifjakról, hanem az éppen esedékes belpolitikáról, Orbán mint egykor volt fiatal, előadásában..
kereső
Én meg téged szarzsák! Örök időkre- mert csak mérgezitek a levegőt, a lelkeket. Alávaló aljas erkölcs nélküli putyin scheggéből kilógó árulók.
Nessy
@Horizont: Bayer elvtárs minden rendszerben örök, és elv hű! A fenébe, ha az ember nem ismerné sem őt, sem a CÖF vezetőit még elvtárs korukból!
Béla333
Tudjuk! Bayer Zsóóóti és a maffia az Ukrán nagykövetet kitiltaná és az orosz csapatokat meg behívná - ha a hazaáruló mocskokon múlna csak az egész!
De hál'Istennek kis szarkupacok ők ehhez!
csipetke
Bayer csak egy orbán láncos kutyái közül,akik egy-egy simiért,vagy jutifalatért azt ugatják,amit a gazdi kér...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.