Reggel 8 órától értékelik Orbán Viktorék a Karmelitában az ukrán helyzetet.

A Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén kezdte a hetet Orbán Viktor; a testület tagjai reggel 8 órától értékelik a hétvége és az elmúlt órák ukrajnai fejleményeit egyrészt biztonsági szempontból, másrészt az egyre növekvő menekült-hullám kezelése tekintetében is – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Újra összeült a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs Orbán vezényletével

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b3) a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülésén a Karmelita kolostorban 2022. március 7-én. Orbán Viktor mellett Pintér Sándor belügyminiszter (b2), Varga Mihály pénzügyminiszter (b), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b4), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (b5) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b6) és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j)

Fotó, címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök ezúttal is a Karmelita kolostorba hívta össze a szakmai döntés-előkészítő kormányzati testület ülését, melynek feladata az ukrán háborús helyzet fokozott figyelemmel kísérése és a rendelkezésre álló információk elemzése.

A Nemzetbiztonsági Operatív Törzs tagja, illetve az ülések állandó meghívottja a belügyminiszter, a honvédelmi miniszter, a külgazdasági és külügyminiszter, a pénzügyminiszter, a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti információs államtitkára, a Magyar Honvédség parancsnoka, az Információs Hivatal vezetője, az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetője, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetője, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat vezetője, a miniszterelnök kabinetfőnöke, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár valamint a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára – ismertette Havasi Bertalan.

Forrás: mti.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Nemzetbiztonsági Operett Törzsben meg majd elmondja a zakkant Nagy Orr Bán ha az Euró több mint 300 Ft akkor a kormánynak le kell mondani . Ja nem . Neki nem kell 400-nál sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@szegfue: Nem csak "nevetségesnek látszik"- hanem az is.. Tudod, úgy, mint mikor a hülye fontoskodik- na ez az operativ törzsezés is ilyen.Lassan orbán kávlerjának is lesz egy "operativ törzs" ölése.
Mert mi értelme volt a fontoskodáson -és a lopások megalapozásán kivül a katonákkal tele túzdelt eü. operett törzsnek? Lófütty. Semmi.
szegfue
@kereső: tegnap 18:59 Sajnos én is erre a következtetésre jutottam.:( Függetlenül attól, hogy most ki van kormányon M.o-n, véleményem szerint egy ilyen helyzetben elsősorban nem a civileknek kellene segiteni, hanem a kormány szervezze meg a menekültek elszállásolását, élelmiszerrel, ruhával, orvosi ellátással, majd ha kész a segitő szervezet, akkor kérje a civilek segitségét: hova, mi kell, hova lehet vinni, stb.
driv3r
A haza és Európa áruló Benkő Tibort és Ruszin Romuluszt ki KELL IKTATNI !!!
KÖVETELEM A KÖVETKEZŐ KORMÁNYTÓL, HOGY CSUKJÁK LE EZEKET A HAZA ÉS EURÓPA ÁRULÓKAT - TÉNYLEGES ÉLETFIOGYTIGLAN !!!
Nessy
Az egész operett törzs csücsült a farkán, és spekulált, hogy mit is meséljenek a híveknek, miután értelmes dolgot, döntést nem hoztak mindeddig! Odáig jutottak a "szervezésben, hogy ami hetek óta működött, azt ad hoc , egy nap alatt verték szét, és lett káosz. Meg "megszervezték a tv stábokat, helikoptereket, hogy hazánk nagyjainak legyen mit a facebookjukra feltölteni, és fontoskodni, bizonyítani, hogy nélkülük megáll az élet!
driv3r
Négy embert nem tudok kinyírni egyszerre. Ez nyilvánvaló. Ezért fel kell állítani egy fontosági sorendet.
Ha az új kormány kiiktatja a TEK-et, akkor könnyebb lesz elkapni a geciket - egymás után, szépen sorban.
Tárgyalás? Nem kell. Minden hazaáruló halált érdemel!
driv3r
Csúnyaságokat írtam. Most már figyelsz rám TEK-es geci?
Jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.