A januári 7,9 százalék után a februári infláció a szakértők szerint akár 8,5 százalékos is lehet. ITTHON A januári 7,9 százalék után a februári infláció a szakértők szerint akár 8,5 százalékos is lehet. Háború Ukrajnában „Különleges katonai művelet” végrehajtását rendelte el a kelet-ukrajnai Donyec-medencében Vlagyimir Putyin orosz államfő. Az orosz hadsereg minden oldalról támadást indított, Ukrajnában pánikhangulat alakult ki. Tudósítóink a helyszínről számolnak be a helyzetről. FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN A Megtorló – így nevezik az ukránok drónját, ami sorra bombázza az oroszokat Egyszerűsítik az Ukrajnából érkezők menedékesként elismerését Az oroszok pénteken leválhatnak a globális internetről Nagy a bizonytalanság a szakértők körében, senki nem mer előrejelzést adni az elszálló inflációval kapcsolatban – derül ki a Világgazdaság keddi számából. Ennek pedig a szomszédban dúló orosz-ukrán háború az oka, ugyanis a konfliktus hossza és a végkimenetele is komoly hatással...

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kedvelem a NERtelenséget
Azért várjuk meg a KSH jelentését - simán kihozzák öt százalék körül...

Azon szorult ökölbe a talpam, hogy az árak ott vannak feltüntetve és a fidióta hülyék meg nyelik mégis a propagandát. Az ökör fidióta haszonállatok állnak a pénztárnál és fizetnek. De nem áll össze a kép a fejükben, hogy egyre többe kerül ugyanaz. Csak egy jól látható tétel: a kenyér! Egy számjegyű az az infláció, ami a 198 forintos tavalyi kenyérárat 258 forintra lökte? Egy számjegyű az az infláció, ami a 498 forintos banánból 549 forintos árat csinált két hét alatt? Egy számjegyű az az infláció, ami a 200X25X5 ös palló árát 1980 forintról 3670 forintra lökte a nagykereskedőnél? Mi a fasznak csökkent az ára úgy, hogy visszahúzta a minden drágulását?
kereső
Nos a szakértők a kockás papir helyett menjenek ki a piacokra, üzletekbe-és ott kezdjenek számolgatni. Mindjárt rájönnek, hogy az emberek mindennapi életét meghatározó cikkek ,áruk megvásárolható mennyisége mennyit változott 2021. decemberéhez képest is. Mert ezen termékeknél már tavaly is kétszámjegyű volt az infláció, de toronydarut meg ritkán vesznek az emberek.
kedvelem a NERtelenséget
Ööö.. úgy értitek hogy az eddigi két számjegy egyike a 2 lesz?
kereső
@kedvelem a NERtelenséget: Nem mindegy a "2" helyi értéke!!
kedvelem a NERtelenséget
@kereső: Természetesen a kétjegyű szám baloldalon lévő tagjára gondoltam, de ezt aki nem IQ negatív fidesshívő, tudja.
Nessy
Igazán nem értelek benneteket! Novák Katalin, mindannyiunk jövendő köztársasági elnöke pedig már elmesélte, hogy a nyugdíjamból ugyanazt megvehetem a piacon, mint a 2010-ben. Hogy még a felét, negyedét sem mindig, arról már nem beszélt! Nem akart összezavarni!
kedvelem a NERtelenséget
Szia uram!
Illiberális 400 forintos euro meg 20% infláció érdekel?
colibri
Pár hónapon belül...??? Uggggyyan már, ez kábítás! Réges régen túl vagyunk ezen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.