Tegnap este 8 és éjfél között a Fidesz szervezetten rongálta meg több mint 1000 plakátunkat – olvasható Jámbor András közösségi oldalán.

Jámbor András: "futóleckét adtunk a kormánypártiaknak" – megrongálták éjszaka a plakátjait
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az este folyamán több helyen is sikeres futóleckét adtunk a rongáló kormánypártiaknak. Egy esetben pedig egy autós üldözés keretében kergettük el őket.

A 444.hu számolt be arról, hogy Jámbor egyik aktivistája jelezte, hogy észrevett egy csoportot, akik módszeresen matricázták a jelölt plakátjait. Jámbor kiment az utcára, és ő maga is talált még több rongálót, akik ugyanazt a matricát ragasztgatták a plakátjaira. 

Jámbor a lapnak elmondta, voltak csoportok, amelyek létrával járták az utcákat, mások csak gyalog, de egy autós csoportot is találtak, amelyet autóval követtek is egy darabon – erre utal Jámbor bejegyzésében az "autós üldözés".

Bejegyzésében megköszönte a rendőrség munkatársainak éjszakai segítségét, mint írja, a bejelentést megtették és a kamera felvételeket is ki fogják kérni.

Forrás: Facebook, 444.hu
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Keresztkérdés: Ki, hol és miből gyárttatta le az öntapadós matricákat?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ide vezet, hogy Orbán és pártja nem tud tisztességesen kampányolni. Pedig az emberek fognak dönteni.
csak úgy....
fideszék úgy viselkednek mint a hülyegyerekek,persze könnyü a sok shikarival..
Peller Anikó
@szaboria1: Nálunk még nincsenek ellenzéki plakátok, viszont teti van szarva az útszéle a fideszgecik óriásplakátjaival már vagy két hete.

Egyik sincs megrongálva..
szaboria1
Ma én is csak azt tapasztaltam mikor a buszra vártam, hogy eljussak a piacra minden második villanyoszlopon védjük meg a gyermeket tették ki. Érdekes 4 évvel ezelőtt a Bányai képével volt tele. Most csak a központba láttam egy képet róla.
ómió
Plakátrongálás? Efftárs! Hazudd a Fideszre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.