Szombat este a Facebook-oldalán publikálta Jakab Péter az áprilisi választásra írt saját rockszámát.

Íme Jakab Péter választási rockdala – Orbán Viktor is szerepel a klipjében

Jakab szerint a Fidesz ereje a gyűlölet.

A mi erőnk az összefogás. Az egység! Elég volt az elnyomásból! Erről szól a dal, erről szól április 3. Fogadjátok szeretettel!

- tette hozzá, és megköszönte a zenei alapot Lakai Zoltánnak!

Elég volt ebből, rabszolga törvényből, 

Elég volt ebből, hazug bajszos Kövérből!

- énekli nagy elánnal Jakab Péter.

A klipben Jakab Pétert, Orbán Viktort, tüntetéseket, az ellenzék tagjait, és persze Kövért is meg lehet találni. Ám, hogy a fideszes politikusok hozzájárultak-e ahhoz, hogy szerepeljenek a politikus epikus rockszerzeményében, azt nem lehet tudni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Elég volt, hogy a beteg embereket, sérült embereket ellátás helyett ide-oda küldögessék az országban. Elég volt az elszegényedésből, hogy emberek milliószám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat. Elég volt... Csak hát azóta felejtette, a Cavintont meg nem szedi, mert kupicás kiszerelésben nem forgalmazzák. Csak nem azt akarja mondani ez a csüngőhasú törpe patkány hogy már neki is elege van abból amit tett és tesz ?Akkor mit mondjunk mi a Magyar nemzet egyszerű kis emberei akiknek napi szinten kell megélnünk ezt az aljasságot amit ezek a patkányok elkövetnek ellenünk. 2007.szept.18-án biztosan nem gondolta, hogy ez a program beszéd 2022-ben az ellenzéki összefogás legfőbb program pontjait foglalja össze. Valóban ez a két szó a mai ellenzék szívdobbanása. ELÉG VOLT ! A visszanyalós fagyi?...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273303668_2013280838876640_2504384117170251787_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6lHlN-t29dkAX_gbsdk&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-ROxyCI35aZJgJ8o8trenCNIQltiRMG_H1YN9JuS_nlA&oe=6232D8C2
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Emmersson71: Ha te sgl-nek címzel egy hazugságcsokrot, akkor, azzal nekem beszélsz? Hazatalálsz még?
Pálinkás Pál
@ómió: nem fenyegetlek...tényeket közlök...befellegzett nektek...
Emmersson71
@ómió: Igaz..végül is nem várhatom el, hogy egy fórumfolyamot egy magadfajta átfogóan értelmezzen :)
Sajnálom, hogy gondolkodásra kényszerültél ;)
ómió
@Pálinkás Pál: Az ocsmány hazugságaid a bolsi "tények"? Éppen, mint@Emmersson71: efftársad "fórumfolyama"? Akinél azon kell gondolkodni, hogy éppen hol nem hazudik? "Sajátosan" efftársi!
koszpeko
@ómió: Hazudni folyamatosan a bandádnál divat és nálad. 3000 Mrd. Manyup
A bérek felzárkoztatására kapott uniós pénz.
A nemzeti trafik és föld mutyi.
Keresgélj ha megy az értő olvasás.
Egyébként pedig tudjátok ti is nagyon jól.
Csak ti is az ellopott milliárdokból kapjátok a komment és troll pénzt.
ómió
@koszpeko: Te trollpénzt kapsz, bolsiék fajgyökere!? A lopottból még mindig "fussa" az efftársaidnak? Ez igen! És, eszerint, akkor, nem ott divat hazudni, ahol azt "reggel, éjjel meg este" művelik? Szóval, nem a bolsi tetübandádnál? Másokra kell hazudnotok? Még azt is, hogy az állami nyugdíjkasszából kiloptatok 3000 milliárdot efftársi magánnyugdíjkasszákba, hogy az állam még nyugdíjat is csak államkölcsönből legyen képes fizetni? Ezt az "efftársi sokoldalúságot"! És a bolsevik hazugságládátok már úgy kiürült, hogy csak évtizedes hazudozásokat vagy képes belőle előhúzni? Szólj talán Korózs meg Athina efftársaidnak: "újítsanak" már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.