Hatalmas a pánik a DK-ban! Gyorsuló ütemben hagyja maga mögött a nehezebb időszakot a magyar gazdaság. Ezt külföldön is elismerik, a magyar baloldal azonban ennek az ellenkezőjét állítja. Úgy, hogy a kormányzásuk alatt a magyar gazdaság volt a legsérülékenyebb Európában. Már tudjuk, hogy igaza lett az elemzőnek, mert a Gyurcsány-csomag iszonyatos megszorításai nem tették rendbe az országot.

Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez egy 2021 júliusi cikk, nem tudom milyen oldalról Csak azt nem értem, mi történt közben- a fideSS leváltotta orbánt, és gyurcsányt ültette a helyére, vagy dobrevet? Ja, értem már akkor indult az előválasztás. Amúgy a cikk: minden valamire való ujság, hirportál, ha idéz- akkoor ad egy linket, hogy itt-és itt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Kond: És azt honnan vetted, hogy "Hatalmas a pinák a DK-ban"?

Igaz, hogy osztogatnak? Ja pardon fosztogatnak, de ez semmit sem számít, csak hazuggyunk valamit. Legalább jól megfizetnek?
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...mit vettem ?...nyugodj meg, pinát sosem vettem és nem is fogok...amennyi kell azt mindig másként szerzem meg...becsülettel...panasz és utóhatás nélkül.
Peller Anikó
@Kund: De abban igazad van, a Gyurcsány nem tette zsebre. Az az orbán tette, úgy csaknem az egészet.
szegfue
@kereső: 12:38 A cikk valóban 2021-es, de ugye a 2006. évvel kezdi és persze Gyurcsánnyal, majd jön a gazdaság "mélyrepülésével" és hát "természetesen" a folytatás az Orbán kormányok alatti gazdasági "szárnyalásával". Tényleg valósággal retteg a Fidesz, O.V. Gyurcsánytól.
Pipás
Cikk, ami nincs! :D Szokásos fideSS hazugság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.