Ahogy arról korábban beszámoltunk, Lázár János keményen támadja az Orbán-kormányt és mint kiderült, a Békemenetre sem ment el.

Széthullani látszik a Fidesz egykori nagyhatalma? Lázár János kihagyta a Békemenetet

Minden magyar érdeke, hogy Marosvásárhely és Maros megye sikeres legyen. Erdélyi utam a város és a megye vezetőinek egyeztetésével kezdődött. Helyi idő szerint 16 órakor beszédet mondok a Székely Vértanúk Emlékművénél.

- írta Lázár János kedden közösségi oldalára.

Lázár már egy ideje keményen kritizálja a kormányt és, ha ez még nem lenne elég a tegnapi Békemenet helyett Marosvásárhelyről jelentkezett be. 

Míg ő beszédet mondott a Székely Vértanúk Emlékművénél, addig a Fidesz többi oszlopos tagja a Békemeneten vonult. Lázár már többször is kemény kritikával illette az elmúlt évtized politikáját:

Az, hogy ez az ország nem tudja magát ellátni almával, tejtermékkel, sertéshússal, egy a nemzeti szuverenitás iránt elkötelezett, függetlenségpárti politikus részéről már elvi okoknál fogva is vállalhatatlan.

- nyilatkozta a Portfolionak múlt évben Lázár, aki arra a kérdésre fakadt ki, mit kellene tennie a kormánynak az egyre gyorsuló élelmiszer drágulás ügyében.

A kiskereskedelmi adóval szembeni megfutamodás súlyos hiba volt Magyarország részéről, talán az egyik legnagyobb az elmúlt 12 évben – a vasárnapi boltzár mellett.

- tette hozzá Lázár János.

A belső harcokból amelyek akár Szijjártó és Varga Judit között zajlott, ami Orbán Viktor klasszikus belső hatalmi játszmáinak tökéletes példája is lehetett. Ám ez nem mondható el arról, amikor a Magyar Nemzeti Bank elnöke és a miniszterelnök közötti belharc fellángolt, vagy arról, amikor Demeter Szilárd botrányos kirohanása korbácsolta fel a párton belüli indulatokat.

A Fidesz egykori nagyhatalma már korántsem olyan atombiztos, hiszen a külső szemlélők számára, ezek a "belső harcok" egyre jobban gyengítik az egységet.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Lézer jani tud valamit amit nem mond el! Lehet hogy Orbán is érzi a vesztét és Lézer is próbál oda helyezkedni, ahol a hatalom közelébe tud maradni?? Lehet azért ilyen távolság tartó, mert már nem akar a zsírosbödönnel közösködni :) ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Lázár arról álmodozik, hogy miniszterelnök lehet. De nem lesz, mert ugyanolyan címeres gazember mint az összes többi.
csak úgy....
janitok, csak a pofára esést szeretné puhábbra venni..
Yoda69
ha orban bukik, vele egyutt a fideSS-slepp koztuk luzerjano is megy a kukaba. Ez ilyen egyszeru. a fideSSt orban maffia gazda tartja egyben.
ómió
Ti, efftársak, mindenesetre mindent megtesztek, hogy széthazudhassátok!
kedvelem a NERtelenséget
@rokker33: Az egész bödönt szeretné megszerezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.