Április 3-án két világos, ám rendkívül eltérő politika között kell választaniuk a szavazóknak – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője Törökszentmiklóson egy szerdai fórumot megelőző sajtótájékoztatón.

Kocsis Máté véleménye ismét mindenről: Gyurcsány
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kocsis Máté hangsúlyozta: a mostani voksolás azért is sorsdöntő lesz Magyarország életében, mert a szomszédban háború zajlik. Ez pedig új helyzetet teremtett, amelyben "a baloldal megmutatta igazi arcát" – tette hozzá.

Az egyik döntési lehetőség az országgyűlési választásokon az Orbán Viktor vezette kormány, amely adókat csökkent, béreket emel, munkahelyeket teremt, erős gazdaságot épít, családtámogatási rendszert vezet be és csökkenti a rezsiköltségeket

- mutatott rá.

A másik oldalon ezzel szemben a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal áll, amely a "kudarcos múltba visz vissza", amikor a gazdaság romokban hevert, a rezsit háromszorosára emelték, az összes létező családtámogatási formát megvonták az emberektől, elvették az otthonteremtési kedvezményeket, a 13. havi nyugdíjat, illetve bért, és amikor kórházakat és iskolákat zártak be

- sorolta.

Mindebből világos, hogy a Fidesz-KDNP álláspontja szerint Magyarországnak előre kell mennie, nem visszafelé

- húzta alá Kocsis Máté, kiemelve: ezért fontos, hogy "ismerve a gyurcsányi kormányzás tragédiáit és kudarcait", a szavazók a kormánypárti jelöltekre adják voksukat.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Választani a minden napos rablás az emberek egymás ellen való uszítása meg az ilyen idióták megszüntetése miatt kel.
Nessy
Komoly választási kormány program ! Olcsó program bigott híveknek !
ómió
Minden rosszról? Akkor, jobb helyen nem is kapisgálhatna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok