Elütött két fiatalt egy személyautó a gyalogátkelőhelyen Budapesten, az Üllői út és az Ady Endre út kereszteződésénél szombaton – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.

Gyalogátkelőhelyen ütöttek el két fiatalt Budapesten
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mindkét fiatalt kórházba szállították, az egyiket könnyebb, a másikat súlyosabb sérülésekkel – tudta meg az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez ugye kamukép? Mert az nem lehet, hogy a hideg aszfalton fekszik két elütött fiatal...aznegyik zsaru zsebredugott kézzel tátja a száját..ez tényleg igazi mentés akart lenni?
Kapanyél
@jesz: Ha kamu, elég élethűre sikeredett. Egy lexus szélvédőjét csak egy kép kedvéért nem szokták betörni. A hideg aszfalt meg igencsak elgondolkoztató! :(
vacsi
@jesz: A hideg aszfalton fekvő fiatalok, akiket szájtátva bámulnak rendőrök és mentősök, együttesen, több, mint döbbenetes.
Emmersson71
Nem rémlik, hogy az Üllői út és az Ady Endre út keresztezné egymást. Az legfeljebb a Ferde utca lehet, de sem keresztezi az Üllőit, csak beletorkollik! Az Ady Endre út a Mátyás király utcáig/Határ útig tart.

www.google.com/maps/@47.4649706,19.12637,78m/data=!3m1!1e3
simmering73
Ez a Határ út- Ady Endre u találkozása lesz, jobbra a Shopmark. Ma pont ott voltam, ezen a zebrán mentem át. Utánam egy órával történhetett a baleset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.