Hiába, no, Magyarország a jelenleg regnálók jóvoltából újra a térség élvonalába küzdötte magát, ugyanis bővelkedünk az Ön és az Európai Unió "kisembereinek" milliárdjaiból felépített, majd magára hagyott építményekben. Simliskedésből jeles!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem lehetne legalább turistacsoportokat vinni oda? Azon a tájon ez mégiscsak látványosság. A belépődíj hozna még egy kis pénzt a T+C eddig se veszteséges tulajdonosainak.
Kéremszépen, ez nem simli, ez turizmus!
RonaGyuri
így működik az orbáni NER-tokrácia! =))
RonaGyuri
@namihami: s ezt javaslod a hasonlóan hasznos - ha lesz VB, amit egyébként a tizedéből meg lehetne csinálni a Puskásban (ami eredetlig ) - momentán 250 milliárdnál tartó - atlétikai stadionnál is??? =))
namihami
@RonaGyuri: IS! És, ha csak az ilyeneket nézzük, akkor óriási turistanagyhatommá válhatunk. A világ turistacentrumai idejönnek ellesni a tudást és lehetőségeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.