Fontosabb dolguk van most.

Csak a választás után tárgyalna az Emmi a sztrájkoló tanárokkal
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

„Nyitottak vagyunk az egyeztetésekre, ahogy eddig is. Ugyanakkor véleményem szerint a következő sztrájktárgyalást a választás után érdemes ütemezni, miután feláll az új Kormány. Ezért javaslom, hogy a választást követően kerüljön sor a következő tárgyalási időpont egyeztetésére”

– írta Kisfaludy László helyettes államtitkár a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ).

A hvg.hu cikke szerint Kisfaludy válaszként küldte a fenti sorokat az érdekképviseleteknek, amelyek arra hívták fel a figyelmét, hogy a sztrájktörvény szerint a sztrájk ideje alatt is folytatni kell a tárgyalásokat. A szakszervezetek azt javasolják, hogy máricus 23-án üljenek le ismét egyeztetni.

Forrás: hvg.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Emmersson71: Sosem biztos, hogy ellenzékből. Pont ezért is akarnak kivárni, mert ha újra nyernek, a pedagógusok képébe röhöghetnek.
jesz
Kasler rménykedik, hogy ez már nem az ő dolga lesz...Ha marad ez a kormány, akor Orbán úgyis repteti, tehát akkor is megússza.
drrotf
Szezon után már minek tárgyalna az EMMI?
namihami
Ez sokat fog lendíteni azon, hogy a tanárok ""biztosan"" rájuk szavazzanak!
karma1
@drrotf: Azert nem egeszen van vege a szezonnak aprilis 3-an. Sot. Jonnek a majusi erettsegik, palyavalasztas, beiskolazas - iszonyu nagy teher a pedagogusokon.
Egy tuti: ezzel a kijelentesukkel tutira elvesztettek minimum 200 000 pedagogus-szavazatot, mert hogy ezek nem fognak rajuk szavazni, az tuti!
Ezek szerint valamilyen olyan orbitalis csalasra keszul orban, amikor ezt a biztosra veheto szavazoveszteseg sem jelent neki problemat. En erre figyelnek nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok