Az ISZOMM szerint a liberális milliárdosokból és levitézlett nácikból összeállt ‘hatosfogat’ egyik jelöltje, a Fidesz Kína-ügyi üzleti referense, dr. Oláh Lajos arra költ súlyos pénzeket, hogy a közösségi és a magyar médiában az erre kapható szereplők által sározza az Igen Szolidaritást.

Menj a f@szba, kedves Dr. Oláh Lajos! – Szanyiék szerint "fideszbérenc sz@rházi" az ellenzéki jelölt
Kép: Facebook/ISZOMM

Tehát 10 nappal a választások előtt azzal kampányol, hogy egy másik, a választásokon igen, de pont az ő körzetében nem (!) induló pártot ajnároz. Nem üzen semmit a választóknak, nincs programja, csak az ISZOMM-ot reklámozza – sajátosan. Ráadásul az adófizetők pénzén, költségvetési támogatásból.

- fejtették ki közleményükben.

A párt szerint már a választások előtt próbálnak maguk helyett bűnbakot találni a dr. Oláh Lajosok és az adófizetők milliárdjaiból működő pártjaik, szervezeteik, mert negyedszerre is kétharmadot csinálnak a Fidesz-KDNP nevű bűnszövetségnek.

Szerintük ugyanis Dr. Oláh Lajos tehát egy utolsó hazug tróger, politikai kalandor, felelőtlen, fideszbérenc szarházi.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöksége és tagsága egyhangúlag, ukrán katonanyelven szólva üzeni dr. Oláh Lajosnak:

Menj a faszba, kedves Dr. Oláh Lajos!

Forrás: ISZOMM

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Már az övéit is "nyesi" Szanyi efftárs!? Sok volt az "iszom"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Már az övéit is "nyesi" Szanyi efftárs!? Sok volt az "iszom"?
Clavigo
@Németh István: Szolgálatba helyezted magadat,,te kretén ?
Németh István
@Clavigo: Lehet menni önkéntesen pl. a bús picsába ! menj nyugodtan a frontra vidd a fiadat! A családodat vidd le a pincébe, de ne felejts el vizet kaját levinni bőven mert gond lesz! Aztán rendeld mega fiadnak és magadnak a fejfát te barom! Jön az "iszom" iszony - bizony!
Bűnbak
@driv3r: Ismerős vagy nekem!!! Pszichiátria???
Németh István
@durbincs: ha nem nekem írtál akkor nem neked írom! DE a görény-barom@Bűnbak: az akkora tetves ganaj, hogy ilyet még nem hordotta hátán a Föd -golyóbis! Ráadásul hülye is! mert aki háborúzni akar és aki magát lelövetni akarja az bassza fel saját magát, de ne tegye kockára a nemzete polgárainak létét! ugye érthető vagyok te emberiség aljadéka!?
Németh István
@durbincs: Igen HATÁROZOTTAN!
A zay nevű hulladék mivel katonakorú gondolom a papírtalpú bakancsot igényelve rohanna háborúzni, a gyurcsánynak és az igen érdemes hazaáruló bandájának pénzet keresni - eu-t? dollárt? mert Ft-ot biztos nem akarnának! Ja lehet, hogy rivnyát, mert a rubel is avintos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.