Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor erős üzenettel jelentkezett be közösségi oldalán, visszatért a harcias retorikához. Erre reagált Karácsony Gergely Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely kiakadt: "Agyrém és elmebaj. Legyen ennek már vége! "
Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés rendes ülésén a Városháza Dísztermében 2022. január 26-án. MTI/Bruzák Noémi

Agyrém és elmebaj. A határaink túloldalán véres harcok dúlnak, egy nemzet küzd a szabadságáért és az életéért, az agresszor kórházakat bombáz, atomerőművekre lövet, kenyérért sorban álló emberekre nyit tüzet. És mit csinál a magyar miniszterelnök, aki ország-világ előtt szégyenült meg elvtelen és kisstílű politikája miatt? Harcot hirdet. Már megint harcot hirdet. És ki ellen, na ki ellen? Hát megint Brüsszel ellen. Brüsszel a NATO, amelyikről a saját honvédelmi minisztere is bevallja, csak ez a szövetség képes megvédeni Magyarországot.

- írja Karácsony bejegyzésében.

De Orbán harcol ellene. Brüsszel az Európai Unió, az, amelyiknél éppen pénzért kuncsorog, miután válságba lökte a magyar gazdaságot. Uniós forrás nélkül nincs talpraállás ebben az elszegényített országban, de Orbán harcot hirdet ellene.

Kiemelte:

Legyen ennek már vége! Legyen vége az ostoba arcoskodásnak, ennek az állandó háborúskodásnak, legyen vége az elvek és értékek nélküli politikai hazardírozásnak! Kelet vagy Nyugat? A történelem jó oldala, vagy a sötét oldala? Putyin bábja, vagy az európai értékrend. Erről döntünk április 3-án.

Forrás: Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Dr. Miniszterelnök Úr tudja mit csinál, hagyjátok Öt dolgozni...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Mutyigeri efftársat ennyire frusztrálja a befulladt városháza projekt?
Emmersson71
@verőce21: Egyrészt O1G nem a nép egyszerű fia, hanem egy ócska kis komcsi; másrészt kis betűvel írják majd a nevét a történelem könyvekben, nem ér fel Napóleon cipőtalpáig sem :P
percsi
@verőce21: Sajnos korrupció a világon mindenhol van. A nyugat EU-ban is van korrupció, mégis jól élnek az emberek. Rendszerváltás előtt is volt korrupció (Orbi család tudna mit mesélni), és jobban élt a magyar, mint most.
A jelenlegi kormány kaszál, évről-évre több közpénzt alakított át magánpénzzé, búsásan meglopta Európát és Magyarországot. Az ország és a nép az EU-tól kapott sok támogatást nem élvezi, mert Vitya és társai úgy gondolják, hogy az nekik jár, és ha maradnak rosszabbra számíthatunk. Mindent elvesznek ami nekik kell, ha a te házad vagy biciklid akkor azt is.
Magyarország az EU legkorruptabb országa lett, és ez mindent elmagyaráz!
Nem ártana elgondolkodni azon, hogy akarjuk-e, hogy az utódjain mélyszegénységben éljék le az életüket. Ha nem akarjuk, akkor jelenleg csak a "6 párt összefogása" fog javítani a helyzetünkön, oda kell az X-t rakni!
percsi
@Gazella: "menj el és szavazz 2 x-el. Érvénytelenitsd a szavazópapírt. A narancs ezeket a szavazópapírokat tudja hamisitani."
Lám, tisztában vagy azzal, hogy az elmúlt 3 szavazási eredmény nem a nép akarata szerint dőlt el, hanem a narancs csalással érte el. Szomorú :(
Minden urna kibontásánál ott lesz 3-4 ellenzéki is, akik résen lesznek, bízom abban, hogy már ezek a csalások nem fognak megtörténni.
Jegyzőkönyv is lesz az ellenzéknél, ami alapján le ellenőrizhető, hogy a központi sz-gép eredménye megegyezik-e majd a jegyzőkönyvével.
bencemacska
@kormanyos63:ma, 09:25
"Senki NEM küldene Ukrajnába katonákat,..."
Mondandód ezen részével egyet értek, de nem szeretnék vitát nyitni, mert felesleges, ezt nem mi döntjük el.
HA. 1. o1g nyer mindent megtesz azért - sajnos eredményesen - , hogy a front a magyar - orosz határra érjen mihamarabb és a putyin hadsereg elérje az Adriát.
2. kicsi az esély, hogy az ellenzék győz, akkor vagy polgárháború jön , vagy Putyin az atom fenyegetésével és megnyílik az út az Adriára.
Ezzel kész az Új Selyemút, és o1g mehet Pekingbe a zsebét tartani, mi meg rabszolgának!
NE LEGYEN IGAZAM!!! De...mi csináltuk magunknak!
Mi csak az összefogásban bízhatunk, az árulók többen vannak, mint gondolnánk.
Csizmás Kond
...szerintem ha a főváros vezetésében is annyira vagy csak felére remekelne mint az ilyen betanult szövegelésben akár szégyellhetné is hogy félreállt a miniszterelnöki jelöléstől...na de így csak egy rakás csődtömeg...hablatyol mert képtelen egyébre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.