A független országgyűlési képviselő úgy látja, ez most vagy búcsúpénz, mert a fideszes vezetők érzik a vesztüket a választás miatt, vagy csak kampánypénz.

Hadházy Ákos március 28-án, hétfőn reggel egy Facebook-posztban írt arról, hogy az Agrárminisztériumban a választás előtt másfél havi bónuszt, béren kívüli juttatást adtak több munkavállalónak is. 

"Búcsúpénz, mert érzik a vesztüket vagy csak kampánypénz?" – másfél havi bónuszt kaptak az Agrárminisztérium munkatársai

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A posztjához csatolt két fotó közül az egyik egy átutalásról szóló képernyőfotó (amin a személyes adatokat kitakarta), ezen látszik, hogy a bónusz kiutalása március közepén történt.

A másik fotó is egy intranetes, vagyis belső hálózaton futó levélről készült fotó a miniszteri tájékoztatásról. Ebben Dr. Nagy István miniszter arról ír, hogy miután a "Minisztérium állománya példásan helytállt a folyamatosan változó körülmények között, ebben a kihívásokkal és nehézségekkel teli világban", ezért örömmel tudatja a munkavállalókkal, hogy miniszterként másfél havi illetménynek megfelelő béren kívüli juttatás kiutalását rendelte el. 

"Erről az érintetteket a munkáltatói intézkedések megküldésével az Ügyfélkapu rendszeren keresztül értesíteni fogjuk. Az elismerésben a korábbi juttatások során már megismert feltételek mellett részesülhetnek a Minisztérium munkatársai.

Az év további részére kitartást kívánok Önöknek!

Bízom benne, hogy az elkövetkező időszak nehézségeit legyőzve sikeresen folytatjuk majd a közös munkát."

- olvasható a miniszter levelében.

Hadházy Ákos a posztjában ennek kapcsán feltette azt a kérdést, hogy mire is utalhat ez a miniszteri gesztus: búcsúpénz-e, vagy csak egyszerű kampánypénz? 

A független országgyűlési képviselő a posztjában azt is állította, hogy többektől kapott olyan dokumentumokat, amelyek szerint a miniszteri juttatás egyfajta jutalom azok számára, akik segédkeztek abban, hogy a földvagyon a megfelelő kezekbe kerüljön és a kormányhoz közelálló körök megfelelő támogatásokban részesüljenek.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Béla333: A levél nem hoz pénzt. Ami érkezik az uniótól- bár nem tudni mikor- az a menekültek ellátásának támogatására adott 300 millió eur. Jól kinézünk, ha orbán erre adja a bónuszt a közig. dolgozóknak a menekültek ellátása helyett. Azt majd az adakozó/szolidáris magyar egyszerűek megoldják?? Nem is nagyon távol álló gondolat ez orbánéktól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Horizont: Nekünk a Mi Hazánknál legalább elveink vannak, míg titeket mi tart össze?
1. Az az álom, hogy aki korábban többször kirabolt, most aztán nem fog lopni, rabolni, önkényeskedni, mint korábban. :D :D :D szánalmas
2. A közös zsákmány reménye.
Ütős értékek.

"Igen ti ellenetek is mert ti a Fidesz segge partján tanyáztok :)))) "
1. De azért érdekes, hogy míg Mi Hazánkos soha nem szavazza meg a Fidesz-mutyit, az összefosás katonái elég gyakran.
Meg aztán: mekkora az átfedés a Fidesz korábbi ígéretei, és az összefosás ún "programja" között? 99+%? :D
2. érdekes, hogy az egy szemenszedett rágalom, és a karmelitában találták ki, hogy a kúrcsány és az Apró família magánképződménye az egész összefosás, de annak feltételezése, hogy a Fideszt észérvek és értékek mentén kritizáló párt, amely kijelenti, hogy soha nem lép vele koalícióra, azért az ő katonájuk, mert az összefosást is kritizálja, maga a logikus feltételezés. :D

@csak úgy...: ütős érvek tőled is. Kb ennyit tudtok. Apropó: gondolom a Virradat Programot nem olvastad. Naná, hogy nem. Túl hosszú és bonyolult neked.
telegdilaci
@kereső: @Namely:Orbánnak nem okoz gondot hogy ne arra költse az EU-támogatásokat amire kapjuk! eddig sem arra költötték a soha nem látott Euró milliárdos támogatást amit a Fidesz 12évi kormányzása alatt kapott az Ország!
kereső
@telegdilaci: Mond, mit ártottam én neked.? Már nem az első eset, hogy besorolsz a fideSS-sek közé? Ismét kérdem, "elmentek otthonról"?
csak úgy....
@Namely: virradat program!? :) már a neve is idióta! a befellegzett jobban passzolna..
a torockaitok is egy haszonlesö dumaláda,ugyan úgy mint a fideszes elhízott haverja.
kereső
@csak úgy...: A "mihazánk" a fideSs szatelitje. Nem ellenzéki párt, csak annak hazudja magát.
FLETÓ
Ákos! Ákos! Mekkora színész vagy te!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.