A független országgyűlési képviselő úgy látja, ez most vagy búcsúpénz, mert a fideszes vezetők érzik a vesztüket a választás miatt, vagy csak kampánypénz.

Hadházy Ákos március 28-án, hétfőn reggel egy Facebook-posztban írt arról, hogy az Agrárminisztériumban a választás előtt másfél havi bónuszt, béren kívüli juttatást adtak több munkavállalónak is. 

"Búcsúpénz, mert érzik a vesztüket vagy csak kampánypénz?" – másfél havi bónuszt kaptak az Agrárminisztérium munkatársai

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A posztjához csatolt két fotó közül az egyik egy átutalásról szóló képernyőfotó (amin a személyes adatokat kitakarta), ezen látszik, hogy a bónusz kiutalása március közepén történt.

A másik fotó is egy intranetes, vagyis belső hálózaton futó levélről készült fotó a miniszteri tájékoztatásról. Ebben Dr. Nagy István miniszter arról ír, hogy miután a "Minisztérium állománya példásan helytállt a folyamatosan változó körülmények között, ebben a kihívásokkal és nehézségekkel teli világban", ezért örömmel tudatja a munkavállalókkal, hogy miniszterként másfél havi illetménynek megfelelő béren kívüli juttatás kiutalását rendelte el. 

"Erről az érintetteket a munkáltatói intézkedések megküldésével az Ügyfélkapu rendszeren keresztül értesíteni fogjuk. Az elismerésben a korábbi juttatások során már megismert feltételek mellett részesülhetnek a Minisztérium munkatársai.

Az év további részére kitartást kívánok Önöknek!

Bízom benne, hogy az elkövetkező időszak nehézségeit legyőzve sikeresen folytatjuk majd a közös munkát."

- olvasható a miniszter levelében.

Hadházy Ákos a posztjában ennek kapcsán feltette azt a kérdést, hogy mire is utalhat ez a miniszteri gesztus: búcsúpénz-e, vagy csak egyszerű kampánypénz? 

A független országgyűlési képviselő a posztjában azt is állította, hogy többektől kapott olyan dokumentumokat, amelyek szerint a miniszteri juttatás egyfajta jutalom azok számára, akik segédkeztek abban, hogy a földvagyon a megfelelő kezekbe kerüljön és a kormányhoz közelálló körök megfelelő támogatásokban részesüljenek.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Béla333: A levél nem hoz pénzt. Ami érkezik az uniótól- bár nem tudni mikor- az a menekültek ellátásának támogatására adott 300 millió eur. Jól kinézünk, ha orbán erre adja a bónuszt a közig. dolgozóknak a menekültek ellátása helyett. Azt majd az adakozó/szolidáris magyar egyszerűek megoldják?? Nem is nagyon távol álló gondolat ez orbánéktól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az ""áderek"" ezt beetetésnek hívják!
(mi is lesz április 3.-án?)
ómió
Bónusz? Az efftársak meg álmodoznak?
fergeteg
A hatpárti ellenzék hatfelé lopná szét az országot.
Béla333
Amit még megszereznek az Uniótól (ugye az ügyes kis maffiavezér levele alapján?) azt gyorsan szétosztják a hű alattvalók között!
csak úgy....
@Nyírfa: az államkassza lassan üresebben kong mint a fideszre szavazók buksija!
Béla333
Lesöprik még a padlást is, az utolsó morzsát is szétosztják/ellopják! Mert a NER hívők már csak ilyen alapos emberek!
kereső
@Béla333: A levél nem hoz pénzt. Ami érkezik az uniótól- bár nem tudni mikor- az a menekültek ellátásának támogatására adott 300 millió eur. Jól kinézünk, ha orbán erre adja a bónuszt a közig. dolgozóknak a menekültek ellátása helyett. Azt majd az adakozó/szolidáris magyar egyszerűek megoldják?? Nem is nagyon távol álló gondolat ez orbánéktól.
Nyírfa
@csak úgy...: Vajon azt a 300 milliót már meg is kapták, a héten utalják vagy csak a választások után kerül hozzánk? Mert, ha az a pénz is az ő kezükbe került/kerül, akkor azt is nekünk kell majd visszafizetnünk, mint nem rendeltetésszerűen felhasznált EU-s forrás.
És nem zavarja őket, nem sül ki a szemük a szégyentől, hogy a világ nagyja csak tolvajkormányként emlegeti őket. Azt hiszik, ha komoly és felháborodott képpel kikérik maguknak, és az ellenzék régvolt ügyeivel hozakodnak elő, azzal felmentik magukat.
Namely
"A független országgyűlési képviselő úgy látja, ez most vagy búcsúpénz, mert a fideszes vezetők érzik a vesztüket a választás miatt, vagy csak kampánypénz."
Azért az nem véletlen, hogy meg sem fordul a fejében, hogy a jó munkáért kapták. :D Hát igen, Hadházy paprikajancsi számára a munka, pláne a jó munka ismeretlen fogalom.

Külön gyöngyszem:
"független" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD én meg a Donald kacsa
meg hogy:
"országgyűlési képviselő": azaz blikk-sztár, zugfirkász, bohóc.

Apropó, hol van a másik bohóc, Jakab?
Namely
@Horizont: Sejtettem, hogy megtalálsz. :)
"Hadházy számára ismeretlen fogalom a munka???"
Ha én, mint tőzsdei matematikus felásom a kertemet, akkor elvégeztem a munkámat? Nem, mivel nem az a munkám.
Mint képviselőnek nem az a dolga, hogy bohóckodik, posztokat ír, és elvállalja a fizikai munkát, hogy ezt kiposztolhassa. Jó átveri az erre fogékony közönséget, pl téged is, hogy ezzel azt hiszitek, ő valami népi hős, és értetek harcol. Hát nem.
"Mint képviselő ő dolgozik a legtöbbet, nyugi."
Leírnád, hogy szerinted mi a dolga egy parlamenti képviselőnek?
Namely
@Horizont: "Én kevesebbszer "talállak" meg mint te engem :)))))"
Többet kommentelsz.
"MI a dolga egy ellenzéki képviselőnek? Na fejtsd meg. "
Szuper, hogy visszakérdezel. Nem véletlenül, valszeg fogalmad sincsen. De segítek: törvényjavaslatokat fogalmaz meg, a választókörzetének KONKRÉT kéréseit viszi a Kormány elé, a törvényjavaslatokat véleményezi (nem úgy, hogy "há' ez rossz", hanem megint KONKRÉTAN, hogy mi vele a baj és hogyan kellene változtatni rajta.
Hosszabb távú javaslatokat tesz, ha benne van bizottságokban, akkor az adott területnek megfelelően.
Ha valamilyen korrupciós, stb KONKRÉT információja van, akkor feljelentést tesz, ha tag, akkor bizottsági szinten is, ha nem, akkor egy bizottsági tagot használ erre.
Ha nem ér el eredményt, és minden törvényes lehetősége kimerült, akkor fordulhat a nyilvánossághoz, de akkor is átadva a nem titkos adatait egy újságírónak, ő maga nem jelenhet meg, mert az nem az ő dolga, mivel ő nem celeb.
Keveritek a celebet, a zugfirkászt, a képviselővel. Ezért nincs normális ellenjelölt.
"Ellenetek harcol amúgy"
sokadjára: Mi Hazánkos szavazó vagyok. Érted? Felfogtad? :D
" Hogy ez neked fáj és rossz??? Hát így jártatok."
Most nekem, vagy valami sokaságnak? Amúgy, hogy ezt a celebet összekevered egy képviselővel, egyenes következménye annak, hogy nem tudod, mi a dolga egy képviselőnek. Ezért aztán nem is várod el tőle, hogy tegye a dolgát.
Elég, ha ripacskodik.
csak úgy....
@Namely: elöd csapatából te egy hátvéd? oszt buzi zászlót loptál e már? :)
Namely
@Horizont: Nekünk a Mi Hazánknál legalább elveink vannak, míg titeket mi tart össze?
1. Az az álom, hogy aki korábban többször kirabolt, most aztán nem fog lopni, rabolni, önkényeskedni, mint korábban. :D :D :D szánalmas
2. A közös zsákmány reménye.
Ütős értékek.

"Igen ti ellenetek is mert ti a Fidesz segge partján tanyáztok :)))) "
1. De azért érdekes, hogy míg Mi Hazánkos soha nem szavazza meg a Fidesz-mutyit, az összefosás katonái elég gyakran.
Meg aztán: mekkora az átfedés a Fidesz korábbi ígéretei, és az összefosás ún "programja" között? 99+%? :D
2. érdekes, hogy az egy szemenszedett rágalom, és a karmelitában találták ki, hogy a kúrcsány és az Apró família magánképződménye az egész összefosás, de annak feltételezése, hogy a Fideszt észérvek és értékek mentén kritizáló párt, amely kijelenti, hogy soha nem lép vele koalícióra, azért az ő katonájuk, mert az összefosást is kritizálja, maga a logikus feltételezés. :D

@csak úgy...: ütős érvek tőled is. Kb ennyit tudtok. Apropó: gondolom a Virradat Programot nem olvastad. Naná, hogy nem. Túl hosszú és bonyolult neked.
telegdilaci
@kereső: @Namely:Orbánnak nem okoz gondot hogy ne arra költse az EU-támogatásokat amire kapjuk! eddig sem arra költötték a soha nem látott Euró milliárdos támogatást amit a Fidesz 12évi kormányzása alatt kapott az Ország!
kereső
@telegdilaci: Mond, mit ártottam én neked.? Már nem az első eset, hogy besorolsz a fideSS-sek közé? Ismét kérdem, "elmentek otthonról"?
csak úgy....
@Namely: virradat program!? :) már a neve is idióta! a befellegzett jobban passzolna..
a torockaitok is egy haszonlesö dumaláda,ugyan úgy mint a fideszes elhízott haverja.
kereső
@csak úgy...: A "mihazánk" a fideSs szatelitje. Nem ellenzéki párt, csak annak hazudja magát.
FLETÓ
Ákos! Ákos! Mekkora színész vagy te!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.