A választási részvételüket biztosra vagy valószínűre ígérők körében a Fidesz-KDNP 49 százalékon áll, az ellenzéki összefogás támogatottsága 44 százalék – közölte a kormányközeli Századvég csütörtökön az MTI-vel legfrissebb közvélemény-kutatása alapján.

Nem túl nagy a Fidesz előnye a fideszes közvéleménykutató cég szerint
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

A Századvég szerint megállapítható, hogy "a Fidesz-KDNP stabilan őrzi pozícióját a pártok versenyében a – vasárnap esedékes – országgyűlési választás közeledtével is".

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk Mozgalom is 3 százalékos támogatottságot mutat, a Megoldás Mozgalom és a Normális Élet Pártja szavazóinak aránya összesen 1 százalék – mérte a Századvég, amelynek friss kutatása ezer ember megkérdezésével készült.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ugyan mire fel lenne a fidesznek előnye?! Már az is csoda, hogy ilyen cigány munkával (igaz ebben benne van a rendszerszintű választási csalás is) idáig kihúzták! Egy normális demokráciában a fidesz pofátlanságát, rablógazdálkodását, az ország polgárainak ilyen nagymértékű ( sok esetben bicskanyitogató) hülyére nézését ,12 évig sehol sem tűrték volna meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Havanagi: Erre mondják, hogy és akkor mi van ? Ha nyer Orbán, a hatpárti ellenzéknek annyi, ebben a felállásban biztosan nem lesz másik választás. Ha viszont Orbán nyer, a gazdasági ellehetetlenülés lesz a leggyorsabb út a NER és a fideSS-kdnp bukásához Bár egyik oldal sem látja be, de így nem mehet tovább. Nem beszélve a soha nem látott, mérhetetlenül primitív kampányról. Ha ez a kampány is átöröklődik négy évre az a választók nagy arányú távolmaradását fogja magával hozni.
Nessy
Még szép, hogy ennyi "törvényes csalással" győzhet majd a fidesz! A levelezőtagozatosok szavazatait már most szelektálják! Nem ok nélkül van nekik két hetük a levél feladására, míg a kint dolgozóknak egy nap, utazva, sorban állva! Ez tényleg nagyon "tisztességes", és még véletlenül sem diszkriminatív!
Havanagi
@justhpeter: Ilyen aljas párt nem nyerhet,mert az egyenes út lesz az oroszokhoz minden szempontból. Bármennyi mandátumot szerez is az ellenzék ebben az esetben a fidesz kormány módszereit megismerve ,folytatni fogja ugyanazt a semmibe vevést,amit eddig is tett és maga alá gyűri őket velünk állampolgárokkal együtt. Az ellenzéknek kell nyerni,nincs más esély.
tudode
Három a magyar iGAZSÁG, és egy a ráadás, azzal együt, hoy 4+12 év még narancsos gombocból is sok(k) abból, aki.politikailag halott a székházmutyitól a diktaTŰRhájáig:
.
----- Kötöttfogás 184. – Orbán politikai halott
www.youtube.com/watch?v=5XZXB-LBWR8
-------------------
.
Azzal együtt, hogy
.
----- Újabb négy évet kért a választóktól Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=ZxJSLH6w1K8&t=4s
---------------------
.
Akik voksaira számíthat a baráti körében az ország vámszedői, és
.
----- A falu, ahol 99 százalékkal nyert a Fidesz négy éve
www.youtube.com/watch?v=1cFrkxapvi4
----------------
.
----- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
----------------
.
------ Elfecsérelt évtized, rekord-államadósság, Orbán Putyinnál: ez történt a héten
www.szabadeuropa.hu/a/elfecserelt-evtized-rekord-allamadossag-orban-putyinnal-ez-tortent-a-heten/31686510.html
---------------------------
.
Papíeja van arról, hogy
.
---- Oligarchastop: Orbán Viktor bekerült az EP-jelentésbe
24.hu/belfold/2022/03/25/orban-viktor-ep-ner-fold-oligarcha/
----------------------
.
A látszat csal:
.
----- Orbán Viktor׃ Nem vagyok vagyonos ember!!!
www.youtube.com/watch?v=a_QJmaGyiFE
-------------------
.
KlaptoGRÁCIA!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.