2018. február 9. forrás: MTI 2018. február 9. forrás: MTI A Magyarország és Románia között a gázellátásra vonatkozó tervezett együttműködés eredményeként 2022-re megszűnik Magyarország egyoldalú függősége az orosz gáztól. Ehhez a következő időszakban ki kell majd építeni a gáz szállításához szükséges kapacitásokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a pénteki magyar-szerb üzleti fórumon tartott beszédében. Kiemelte: a térségi energiahálózatokat szorosabbra kell fűzni, ezzel megszűnhet az egyoldalú függőség az orosz gáztól. Mint mondta, Magyarország évek óta arra törekszik, hogy minél több országgal kiépítse a földgázszállítás útvonalait.

Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Na kerem igy müködik az agymosas es a hazugsaggyar, bar agyhalott fideszbirkaknak mindegy, a memoriajuk mint az aranyhale, arra sem emlekeznek mit hazudott O1G a mult heten, nemhogy mit 4 evvel ezelött...
Volt itt "Ruszkik haza!", aztan mostmeg az orosz kemek ki-be jarnak a magyar miniszteriumokba..
Volt "Az a kormany, amelyik alatt az euro 300 forint föle emelkedik, mindjon le!", mostmeg evek ota joval dragabb, mar 400 ft is volt...
Volt itt "Nem leszünk gyarmat!", mostmeg az energiaellatason keresztül a teljes magyar gazdasag a gyarmattarto 85%os energiaszallitasatol függ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
Na kerem igy müködik az agymosas es a hazugsaggyar, bar agyhalott fideszbirkaknak mindegy, a memoriajuk mint az aranyhale, arra sem emlekeznek mit hazudott O1G a mult heten, nemhogy mit 4 evvel ezelött...
Volt itt "Ruszkik haza!", aztan mostmeg az orosz kemek ki-be jarnak a magyar miniszteriumokba..
Volt "Az a kormany, amelyik alatt az euro 300 forint föle emelkedik, mindjon le!", mostmeg evek ota joval dragabb, mar 400 ft is volt...
Volt itt "Nem leszünk gyarmat!", mostmeg az energiaellatason keresztül a teljes magyar gazdasag a gyarmattarto 85%os energiaszallitasatol függ...
magyar1
De ott van még a kőolajfüggőség is. Az unio a szankciókkal saját magával is kib@ik, majd amikor az arab olajsejkek azt mondják, hogy jó, most egy időre teleszedtük a hörcsög pofánkat akkor Amerika is másképpen vélekedik. Mert azok is igen jól járnak a kőolaj hatalmas áremelésével.
Putyinnak ez nem jut eszébe a nagy háborúzás közepette, hogy az arab olajsejkeknek is dolgozik?
Nessy
Igy csinál ellenpólust a szájából egy többször nyertes kormánypárt! Természetesen a hívek minden esetben lelkesen tapsolnak!
magyar1
@teuton: Nem csak a magyar gazdaság függ az oroszoktól hanem egész Európa. Akkor azt is gyarmatnak nevezed?
teuton
@magyar1: Tenyleg ilyen analfabeta vagy, vagy csak ha fizetnek erte? 26 EU-tag olajembargot akar, ami ugye kicsit több, mint a 2/3! A lengyelek es bolgarok pedig mar gazt sem kapnak, de nem ajvekolnak mint O1G a fzetett putyinpincsi! A nemetek pedig honapokon beklül 12%ra csökkentik az orosz olajimportot! MO-on mennyi az orosz olaj aranya??? Elarulom neked, mert analfabeta vagy: 85% es többe kerül valojaban, mint a vilagpiaci ar!!!
simmering73
"Komoly veszélyt jelenthet Oroszország számára, ha az ukrajnai támadás után energiaszállítói pozícióját geopolitikai nyomásgyakorlásra próbálja felhasználni. Bár az európai gázárak és a hordónkénti 100 dolláros árat átlépő kőolajárak emelkedése azt sugallhatja, hogy Moszkva kezében van minden ütőkártya, az előnye múlékonynak bizonyulhat. Mégpedig azért, mert noha Európának szüksége van az orosz kőolajra és gázra, Oroszország sokkal inkább függ az európai vásárlóktól."
azuzlet.hu/europa-ugyan-fugg-az-orosz-olajtol-es-gaztol-de-ez-forditva-is-igaz/
teuton
@magyar1: Te tenyleg analfabeta vagy! Putyin azt erte el, hogy Nyugat-Europa 20 evvel korabban lesz energiafüggetlen az oroszoktol! Nem csak igergetve, hazudva, mint O1G hanem rövid idön belül! A nemetek lekapcsoljak az atom- es szenerömüveket, a zöldenergia mar most 35%! Amiröl persze nem tudsz... Mi van, ha az oroszok egyszerüen azt mondjak, nem veszik vissza az atomhulladekot? A kertedben asok el, vagy a parnad ala dugod? Arrol tudsz, hogy mennyit kell CO2 büntetest fizetni? Ja, teged csak a farhat erdekel 27%os afaval, mert arra telik. Elarulom neked, a nemet minimalberes 6 kilo farhatat tud venni 1 orai berböl, vagy 5 liter üzemanyagot tud tankolni, arstop nelkül...
tudode
Vannak még akik emlékeznek az olajmutyira!!!
.
----Olajbizottság 2000 Orbánkormány idején
www.youtube.com/watch?v=wzQEolKADKI&t=39s
.
„””””Sándor Istvánt az ügyészség a rendőrségi fogdában "kezelte", nehogy kiborítsa a bilit...”””
-------------
.
Egyszerű matematika lenne, hahahaha
.
---- A milliárdosok lebuktatásáról Sándor István (Papa)(volt) főnyomozó
www.youtube.com/watch?v=pr6k6MUVbTQ
.
„””””A milliárdosok tiszta és egyszerű lebuktatásáról beszél Sándor István (Papa), az egykori Központi Bűnüldözési Igazgatóság operatív főnyomozója.
-----------------
.
A világháló mindent tud, csak rá kell kéredzkedni!
.
!!!.
magyar1
@teuton: A bolgárok már ájvékolnak. Az arab olajsejkek is kérnek egy kávét.
csak úgy....
@magyar1: mikor jártál a bolgároknál ,vagy csak olvasgatod a fideszes híreket?
magyar1
@csak úgy...: Kb. 1980-ban, de valahol nemrég olvastam, hogy ők is nagyon függnek az orosz energiától és kérik az embargó elengedését.
csak úgy....
@magyar1: ez lassan olyan,mint az elvált nö vagy a teherbe ejtett lány esete ,akik szintén nem kapnak sehonnan semmit,de valahogy megoldják ...
kissé felnőttem
melyik év 2022 től vagy maris inkább máris??? ja tábortüznél fogunk panel ház előtt bográcsozni gáz lesz kicsit igaz csak füstgáz a 3000 köbméteres szeméttároló bűzösebb lehetett. már lassan 5 hónap eltelt és gáz még mindig gáz? orbán igéretekJa akinél HUN: forint fölé megy az euró az mondjon le akkor most ki és miért is erősködik?
Dr. Proktor
Már nem csak "a választási igéret nem kormányprogram"..
Ez a fószer egy született hantamatyi!
kereső
Ezt igérte orbán- 2018 ban. És aztán druzsba petrus 2021-ben 15 évre szóló gáz szállitási szerződést kötött az oroszokkal, nagyon kedvező áron. A világpiaci árnál csak 25%-al magasbban. Még orbán is erről tárgyalt február elején 5 óra hosszat a nagy asztal végéből putyinnal. Magyarország miniszterelnöke és kormánya hazudik? Hazudik.
Béla333
""Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" –"

A normális ember ezt is teszi, bezzeg a maffia híveknek még ennyi eszük sincs!
Béla333
Kimaradt, hogy honnan az idézet, hátha valaki megn akarja nézni, tehát:

""Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" –"
hvg.hu/itthon/20110906_orban_wikileaks_ne_figyeljenek

A normális ember ezt is teszi, bezzeg a maffia híveknek még ennyi eszük sincs!
Gyurka80
@Béla333: Böszmebarátod 2011 óta mondott sokkal különbeket is!
Málna
@teuton: Analfabéta. Mitől lett ez a szó a rögeszméd? Tudod? Nagyon érdekelne.
Clavigo
@Málna: @Gyurka80: @Maccska: Hát ez xar ügy,,gyerekek... Addig is,,jó etvágyat Putyin apátokhoz,, a Zsírtacskó után...:) biiiirkák..
Málna
@Clavigo: Nem tudom, miről beszélsz. Mondjuk nem is érdekel. Nem hiszem, hogy van értelme.
Clavigo
@Málna: Akkor miért is válaszolsz...?
kereső
@Maccska: 14:59 Őszintén szólva nem érdekel- már az államadósságot, meg az inflációt cáfoltam.
Az érdekel: hazudott orbán a gázfüggőség megszüntetését illetően? hazudott. Hazudott druzsba peti az vásárolt gáz áráát illetően? Hazudott. Hazudnak a battai olajfinomitó átállitásának költségeit illetően, és az átállás idejét illetően? Hazudnak.
Hazug az egész rezsi csökkentés? Hazug. Mert az állam/a kormány a beszedett adókból havonta kompenzálja az MVM-et, a veszteség miatt. És m iből, ki a lóf@x fizetri a kompenzációt??És miért, azért hogy a felcsúti stadion gyepjének fútése meg ne terhelje mészáros pénztárcájáét. Azért, hogy szijjártó havonta annyi szubvenciót kapjon a palotája és benne a feszitett viztükrú medencéje fútésére,áramfogyasztására amennyi az én éves energia)viz, villany, gáz) fogyasztásom.
kereső
@CsipkeRózsa: Viktor nem tudott vétózni- nélküle történt a dolog.
kereső
@Emmersson71: Az, hogy a fene vinné már el. Most fizethetjük a két hónappal ezelőtti csúcs árat putyinnak, hála druzsba peti gondoskodásának.
Nessy
@Gyurka80: : Tudtommal még nem sikerült megtalálni az örök élet forrását!
Málna
@Clavigo: Jeleztem, hogy nem értem, mit akarsz és hogy nem is érdekel. Ezért.
Gyurka80
@kereső: Veled és a szocikkal az a baj, hogy a jobb módóaktól elvennék és a szegényebbeknek adnák. Ha te jómódú vagy bemész a boltba az eladó azt mondja te 1000Ft-ot fizess a kenyérért, a másik szegényebb vásárlónak 500-ért adja, mit szólnál hozzá?Nooormális?!
kereső
@Gyurka80: Úgy, mint most??Nem is tudtam, hogy a szocik vannak hatalmon 13. éve. Gyurcsáááááááááááááááááány!
kereső
@Gyurka80: Orbánék meg elveszik a szegényektől, és oda adják a jobb módóuaknak.De, jó, hogy nem ők vannak hatalmon!!
Peller Anikó
@Ghurka80: Veled csak az a baj, hogy megszülettél.
Yoda69
Volt olyan, hogy nem hazudott valaha orban?
Gyurka80
@kereső: Hülyejóska szegényektől mit lehet elvenni?
kereső
@Gyurka80: Például a normális élethez való jogot- jogot a mindennapi betevőre, jogot az oktatásra, a normális egészségügyi ellátásra, jogot a múvelődésre...soroljam még ???
Gyurka80
@kereső: Ezeket elveszi? Te nem vagy normális! Többet kell dolgozni és nem lesz szegény, 1 millióval többen dolgoznak, mint 10 éve!
Gyurka80
@Clavigo: Te vagy a példaképem, melyen buta NE legyek!
Clavigo
@Gyurka80: Jó kis közmunka...Jó is az..
Peller Anikó
@Gyurka80: Tudod sok a szegény, sok kicsi sokra megy. Lehet például elvenni tőlük a nyugdíjat.

El is veszik. Nem a te eszedhez van, mert ezen is csak röhögsz. Mert ott van az indexálás például. Míg a keresetek emelkednek, főleg a képviselőké, addig a nyugdíjak alig.

Vagy a korhatár emelése, ami annyit jelent, hogy addig nem kapsz nyugdíjat semennyit se.

A nyugdíjpénztár kiürítése? Megvédték, maguknak persze.
kereső
@Gyurka80: Bocsi, ez a szám csak papiron igaz. Az egymillió dolgozik, csak nem Magyarországon. Orbán megvalósitotta az igéretét , az egy millió munkhelyet- Ausztriában, Angliában, Németországban...és szerte világban. Van nem egy aki Ausztráliáig szaladt, hogy meglegyen orbán álma.
És, igen elveszi- mert annyira szétszakadt a társadalom, hogy a szegény, ha megfeszül sem tud kitörni- még tanulással sem. Nem a középkorban élünk- ahol ti leragadtatok, hanem a 21. században elvileg. Aki fiatal meg boldogulni akar- és nem csak annyi az álma, hogy dolgozoon, egyen, igyon, szüljön, az fogja a kicsiny motyóját-és agyő. Ilyen hülye, begyepesedett agyúakkal van tele az ország , mint Te is.
Gyurka80
@Clavigo: Aki csak közmunkára képes.Nem kellett volna az általánosban lógni. és 12 év alatt elvégezni a 6 osztályt.
Gyurka80
@Peller Anikó: A nyugdíjkorhatárt böszme-bajnai páros vezette be, a FIDESZ pedig bevezette a nők 40-et. A nyugdíjakat pedig indexálják.
Gyurka80
@kereső: Te a libsi németektől osztod az észt? Akkor dolgoz a migránsokra! Hivatalos adat 1 millió fővel többen dolgoznak Magyarországon!
kereső
@Gyurka80: NER hülye! Én innen Magyarország közepéről "osztom az észt". Te meg mindent elhiszel, amit a ksh mond, és amit a kormány hazudik. Vajh miért nem közöl már vagy hat éve a NAV adatokat az adófizetőkről, mint az tette vagy két évtizeden keresztül sajtóközleményben?
Gyurka80
@kereső: Akkor nyomd a libsi hülyeségeidet az ország közepéről lütyőkém.Akkor is 4,7 millióan dolgoznak!
Peller Anikó
@Gyurka80: És ebből mennyi fizet adót?

- a közmunkás? Nem fizet.
- a rendőr? nem fizet.
- a tanár? nem fizet.
- a hivatalnoksereg? nem fizet.

Ezeknek az állam fizeti az adóját, tehát az állam fizeti az adót saját magának.

A postás például adót fizet, mert a posta elvileg kitermeli a postás bérét és ő ebből fizeti az adót, nem az állami költségvetésből adózik.

Tehát egy vállalkozó vagy egy gyáros megtermeli az adóját, ő valóban hozzájárul a költségvetéshez, de ezekből nincsen 4.7 millió.
Gyurka80
@Peller Anikó: Hülye amcsival jössz akik a négerek előtt térdelnek? Nem vagy normális!
Gyurka80
@Peller Anikó: Nem egy közgazdász vagy az látszik! A legtöbb az ÁFÁ-bóé jön be!
teuton
@Málna: Leirnam neked, mit jelent az ANALFABETA, de egy analfabeta nem tud olvasni, ezert nem is erted... ERTED???
teuton
@Gyurka80: A 27%os vilagcsucs-afara gondolsz? Ki is emelte annyira? Ja, az, aki soha nem emelt adot, ugye? Elarulnad nekem Nyugat-Europaban, pl. Nemetorszagban mennyi az elelmiszer afa-ja? Mennyit kell pl. dolgozni 1 kilo kenyerert vagy disznocombert, fel kilo Jacobs kaveert, 1 kilo paradicsomert es mennyi rajta az afa?
magyar1
@Gyurka80: Többen dolgoznak és ez pont olyan mint anno a kényszervállalkozások. Kénytelen közmunkára elmenni.
Málna
@teuton: Nem értetted a kérdést, analfabéta? Nem azt kérdeztem, hogy mit jelent a szó - ezzel szemmel láthatólag amúgy sem vagy tisztában - hanem hogy mitől lett a rögeszméd.
Gyurka80
@magyar1: Ne hazudj! Több rendes munkahely is van!
Gyurka80
@teuton: Böszmeferinél 25% volt az ÁFA, az SZJA felső kulcsa pedig 38%, most 37 ás 15. Akkor mi a jobb, szerintem egyértelmű , és aki többet fogyaszt többet fizet. Arról nem beszélve böszmeferi nem fizetett 38% SZJA-t, ő osztalékba vette fel a 100 millát 20%-ért!
kereső
Hazudott-e orbán, és szijjártó , ez itt a nagy kérdés. Igen. És pont.
Gyurka80
@magyar1: Ja 1 millióval több munkahely van, erre az mondod "Persze, olyan is van. "?!
teuton
@Gyurka80: Hurkygyurka, a matek nem az erösseged! Ha annyira szarnyal a magyar gazdasag, akkor miert kell KEVESEBB SZJA-t fiezetni, ill. miert kell a MINIMALBERT is megadozni? Azonkivül a 25% vagy a 27% afa a több? Az osztalekokrol pedig akkor beszelj, ha tudod mi az es honnan szarmazik! NEM 40-50%os tularazasbol szemelyreszabott "palyazatokon", ahol pl. dragabb a vasutepites, mint a svajci hegyekben, vagy az utepites, mint a szomszedos Szerbiaban UGYANAZON a szakaszon! Arrol pedig hallottal mar, hogy a "rothado Nyugaton" nemcsak hogy nem kell a minimalr es minimalnyugdij (tudod mennyi az egyaltalan?) utan adot fizetni, hanem mivel az nem eri el a letminimumot (tudod mennyi az?), azt kiegesziti az allam!
1 pelda: A minimaloraberböl lehet Nemetorszagban venni 5,5 l etolajat. Magyarorszagon???
teuton
@Málna: Nem ertetted a valaszt analfabeta? Mert analfabeta vagy!!! Egybekent pedig tudnal valaszolni arra is, hogy 2022re (iden!) MO független lett-e az orosz gaztol?! Kepzeldd, Litvania, Finnorszag, Lengyelorszag es Bulgaria mar nem kap / nem vesz orosz gazt es megsem mentek tönkre! Azonkivül több, mint 10 europai orszag szallitt fegyvereket es kepez ki ukran katonakat es megsem lettek haborus celpont! Vajon miert? VALAKI nagyon hazudik...
Málna
@teuton: A választ tökéletesen értettem, te nem értetted a kérdést. Na még egyszer: miért lett ez a szó a rögeszméd, analfabéta? Érted a kérdést?
Gyurka80
@teuton: Te hazudsz, de nagyon! Nem akarunk belekeveredni az ukrán háborúba és kész, hogy mások mit csinálnak az ő dolguk ott libsi kormányok vannak!
drrotf
A cikkbeli hír után annak keleltt volna következni, hogy amint megírták a lapok az orosz gáztól való függőségét Magyarországnak az úgy is történt ahogy 2018-ban megmondták!Ám e helyett a mi doktorminiszterelnökünk olyan szorosra fűzte a gazdasági kapcsolatokat az oroszokkal, különösen az energia vonatkozásában, hogy az már halálos ölelésnek mondható!Vajon miért nem függetlenedtünk úgy ahogy akartunk az oroszoktól 2018-ban ?Földrajzi helyzetünk nem változott, és a hatalmon levők azt mondogatják, hogy gazdaságunk erősödött.Ezért nem tettük meg amit 2018-ben kitűztünk?Ne tán rossz volt a célkitűzés, a függetlenedés az oroszoktól ?Hát ennek most isszuk a levét, szeretjük ha az oroszokkal sorsunkat összekötjük, illetve függőségbe vagyunk velük?
teuton
@Gyurka80: Hurkagyurka, te is analfabeta vagy?
1. Miota van a lengyeleknel libsikormany?
2. Hogyan lehet "belekeveredni egy haboruba", ha nem tamad meg egy orszag egy masikat?
3. Tudsz nekem 1 peldat mondani egy haboruba valo "belekeveredesröl"???
4. Ha MO a NATO tagja es ott van egy 5ös cikkely, akkor mitöl kell felni???
Persze tudom, egy analfabeta fedesznyalonc nem tud ezekre a kerdesekre valaszolni...
teuton
@Gyurka80: Ennyi, 3 szora futja töled??? Ja, az IQ-dbol nem futja ertelmes valaszra...
Gyurka80
@teuton: "2. Hogyan lehet "belekeveredni egy haboruba", ha nem tamad meg egy orszag egy masikat?
3. Tudsz nekem 1 peldat mondani egy haboruba valo "belekeveredesröl"???" TANULMÁNYOZD A TÖRTÉNELMÜNKET, TE TUDATLAN!
Málna
@teuton: Na, analfabéta, nem tudod? De arról tudsz, hogy betegesen ismételgeted ezt a szót?
teuton
@Gyurka80: Tanulmanyoztam, a vilagtörtenelmet is! Szoval en kerdeztem, valaszolj tenyekkel, ervekkel. Ja azt egy fideszbirka nem tud...
teuton
@Málna: EN tudom, mit jelent, de NEKED hiaba ismetlem 100x, TE nem tudod. Arra sem valaszoltal, hogy mi lett O1G igeretevel (hazugsagaval!), hogy 2022re független lesz az orszag az orosz gaztol! Nemhogy független lett, hanem meg jobban függö, mostmar 85%ban! A potrohos eladta az orszagot Putyinnak!!!
Málna
@teuton: Sejtettem. Te egy funkcionális analfabéta vagy. Nem érted azt sem, amit kérdeznek tőled. Csak monoton módon fújod a magadét...Sokszor mondták neked, azért ragadt be ennyire ez a szó.
Gyurka80
@teuton: Egy libsi meg nem tud utána járni...Megbuktál töriből?
percsi
@Maccska: "Mindenki onnan vegyen gázt ahonnan akar.
Más ország ne pofázzon bele."

OK, az EU 26 országa nem vesz gázt az oroszoktól. A csapokat elzárják.
Mi kitől fogunk gázt venni? Az orosz nem jut el hozzánk.
Ezzel tisztában van vitya, de ismered, a lejmolás a mindene, pénz kell neki, próbálkozik, ezért vétózik.
De rácseszett, pénz nincs, és ha nem módosít, gázunk sem lesz!
Eu megtalálja a módját, télre mind a 26 országnak lesz gáza.
Eu tagok vagyunk, ezért vártak eddig, hátha megjön az esze, az EU nem akarja, hogy a magyar emberek hátán csattanjon az ostor.
Gondolom olvastad a cikket (bővebben vitya oldalán is megtalálható), 2018-ban még elakart szakadni az oroszoktól, a beruházások már 2009-10-ben megtörténtek.
De ha egy bolond miatt világháború lesz, akkor gázra sem lesz szükség.
Málna
@percsi: Micsoda hülyeségeket hordtál itt már megint össze...
percsi
@Málna: És pedig? Részletezd, miért hülyeség amit leírtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.