A vártnál simábban hozta egyéni körzetét Kósa Lajos Debrecenben. A Fidesz helyi székházában nagy ünneplés kezdődött.

A buliban az "Ez Debrecen" rigmust skandálták, Kósa Lajos körül felbukkan Papp László polgármester, valamint Tasó László és Pósán László, a másik két debreceni körzet fideszes képviselői is.

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Kósa---mint nyertes!?!?!
Ennyit a debreceniekről.
division
@Nyírfa: Lehet azért van ez így, mert én minden téren jól élek, és nem állandóan másokkal foglalkozom, és ez már évtizedek óta így van. Nejem más, ő szabályosan ideges lett ma este, de őt megértem, sok-sok év pedagógusi munka után sem kap többet kézhez havonta 360 ezernél, plusz a vezetői és a nyelvi pótlékot, azaz többet mint 400 ezer, mert legalább 5-600 - nak kellene már lennie. Nyilván én nem fogok panaszkodni a keresetem miatt (nincs miért), ahogy a gyerekeimet sem féltem mi lesz majd velük, nem lesz nehéz belevágniuk majd a nagybetűs életbe (kettő már meg is tette). A lényeg, hogy én nem szorongok, miért is tenném, és jó lenne, ha nem neveznél korlátoltnak, mert kissé átlépted ezzel a határokat. Mindenkinek soha nem lesz jó, legyen bármilyen rendszer, mert aki annyira képes mint mondjuk 30 éve, az most lesz lesz többre.
division
@Horizont: Holnaptól? Újabb 4 év a választásokig. A többit még nem tudom, majd adja magát. Vírus biztosan lesz:-)
division
@Horizont: Nekem nem lesz semmi, viszont a pedagógusokhoz kíváncsi leszek hogyan állnak majd most. A vírus nagy eséllyel majd csak megint ősszel jön.
division
@Horizont: Tudom, és nem is kizárólag arra céloztam. Majd ha beteg leszek, és megszűnik a betegellátás (magán úton is), elkezdek nagyon aggódni. Vagy ha minket is megtámadnának az oroszok (esélytelen én úgy gondolom). Nyilván sok minden előfordulhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.