Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje az atv.hu-nak mondta el, hogy nem gratulált Orbán Viktornak a választási győzelemhez. Ennek oka, hogy nem tudja a telefonszámát, és nem is érzi úgy, hogy gratulálnia kellene.

Márki-Zay úgy érzi,  nem kell gratulálnia Orbánnak

Fotó: FERENC ISZA / AFP

Hozzátette ugyanakkor:

Egy ekkora különbségű győzelemnél el kell ismerni, hogy nem csalásnak köszönhetően nyerte meg Orbán Viktor a választást.

Lázár János kijelentését kommentálva azt mondta, nem érzi úgy, hogy politikai hulla lett volna belőle. 

Forrás: HVG.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Bizony! Porszívóügynököknek azt amúgy se tanították!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi2
@vacsi:
Pedig lenne miért.
1400 milliárd Ft hitelt vett fel nekünk Viktor hogy mindenkinek tudjon adni a választások előtt.
A közmédiában 4 év alatt 5 perc. Abban a közmédiában amit a költségvetésbe befizetett adóforintjainkból finanszíroznak. Nem az Orbánhívő 53 % adományaiból, hanem a befizetett adóból. A nem orbánhívő 47% adójából is.
Úgyhogy a gratuláció járna azért is, hogy Orbánnak sikerült olyan diktatúrává alakítani az országot, amihez 53% tapsol. Ez a réteg annyira hívő, hogy ha Viktor a lócitromra tejszínhabot nyomna es azt mondaná, hogy franciakrémes, megennék.
Macskaszem
Mért is kéne gratulálni egy fasiszta diktátornak, aki hazugsággal, csalásokkal lett az ami?
A közmédia fidesz szolgálatba állítása is választási csalás, a választás előtti eszméletlen osztogatás is az, a vidéki primitívek szegénységben, tudatlanságban tartása is az, az ellenzék hazugságokkal való rágalmazása is az, a levélszavazatokról már nem is beszélve.
De a választási körzetek fideszközeli testekre szabása, a plakáthelyek elorozása, a plakátrongálások feladatba adása, és megannyi hazugság és rágalomhadjárat.
Az ellenzéknek ezt a mérhetetlenül aljas, gonosz, mindenkin átgázoló, cinikus módszert és gondolkodásmódot kéne űberelni ahhoz, hogy legyőzze ezeket az embernek látszó geciket. Erre viszont nem sok ember képes. És nem azért mert tehetségtelen, hanem mert nem olyan ember alatt sz@rdarab mint a regnálók.
kereső
Még ha úgy is "érzi", ez a minimális demokrácia követelménye kellene legyen. Még akkor is, ha ma Magyarország nem demokrácia, sőt annak ellenére!
Macskaszem
@Macskaszem: Úgy értem ember alatti sz@rdarab
nemsemmi2
@KisTehen: Szerinted az tiszta kampányolás, hogy a költségvetésből szórom a pénzt a nép közé. Hogy mégcsak nem is azt a pénzt amit a rendkívúl jó gazdaságpolitika következtében a gazdaság medtermelt, hanem hitelből. Azt biztosan tudod, hogy a rendkívü jó gazdasági teljesítmény ellenère az államadósság 21000 milliárdról 42000 milliárdra nőtt 2010 óta. Ja és ezen felül elment a 3000 milliárd magánnyugdíj is.
Szóval a diktatúra attól van, hogy a jelenlegi hatalmat nincs aki ellenőrizze. Az ÁSZ, az OVB, az ügyészsèg, a bíróság. Egyik sem fúggetlen. Mindenütt az ő embereik vannak.
Képzeld el fehéroroszországban is magas a részvétel a választásokon. És annyira szeretik a vetetőjüket, hogy 90 % feletti erdménnyel szokott győzni. Attól még kevesen gondolják, hogy fehèroroszország demokrácia.
magyar1
Nem gondoltam, hogy újra kétharmad lesz a stadionok meg a népnyúzás miatt de ez a háborúellenesség nagyot javított náluk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.